Kalp atislarinizi ne zaman duydunuz?

michie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
2.825
3.482
108
34
Kizlar bebislerinizin kalp atislarinizi ne zaman duydunuz?
Ben 6+5de gidecegm insallah duyablrm.
Sizce erken mi?
Bhcg degeri gbi kalp atisi da degisebiliyor gebelikten gebelige ama merak iste:KK5:

Ben 6+3 te duymuştum canım işallah sende duyarsın rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin :KK68:

Ben ikiz gebeyim.. 6+1de birinin kalp atisini duyduk , digerinin duyamamistik.. 10 gun sonra tekrar cagirdi doktorum , o zaman digerini de duyduk elhamdullilah.. Allah herkese nasip etsin insallah..

10+2de duydum.. Öncesinde dinletmedi doktorum. Atışları gördüm hep o zamana kadar.

6+1 de kalp atışlarını gördüm. Vajinal bakmıştı doktorum çok yakın olduğu için şimdi dinlemeyelim daha sonra dinleriz dedi. Bebişler ultrasonu sevmezmiş fazla rahatsız etmeyelim ve ilk zamanlarda kalp dinlemek kalbini durdurabilir bile bi dalga gönderiliyomş galiba o yüzden. 12. Haftada dinlemiştim.

Bnde 6+5 te duymustum cok guzel bir duyguydu
Allahim sanada nasip etsin :)

S
Ben 6+3 te duymuştum canım işallah sende duyarsın rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin :KK68:
sagol canim 6+3de gidecektm vazgectm iyice erteliym kesn olsun dedm. 1 saatlik yola gidecegm doktor icn
Buralarda iyi bir hastanede calisan hekim zor. Ben hastanede calssn doguma da gelsn o galeyanda hekim aramayim diyorm. O yzden zorlandim hekim secmekte...

Ben ikiz gebeyim.. 6+1de birinin kalp atisini duyduk , digerinin duyamamistik.. 10 gun sonra tekrar cagirdi doktorum , o zaman digerini de duyduk elhamdullilah.. Allah herkese nasip etsin insallah..
oy masallah. Nasil bir duygu ikiz annesi olmak:anneadayı::anneadayı:

6+1 de kalp atışlarını gördüm. Vajinal bakmıştı doktorum çok yakın olduğu için şimdi dinlemeyelim daha sonra dinleriz dedi. Bebişler ultrasonu sevmezmiş fazla rahatsız etmeyelim ve ilk zamanlarda kalp dinlemek kalbini durdurabilir bile bi dalga gönderiliyomş galiba o yüzden. 12. Haftada dinlemiştim.
canm endiselenme ,ultrasonun bebege hic bir zarari yok. Doktorlar bunu ozellikle soyluyor anne adaylari habire gelmesin kontrole diye. Yurtdisinda toplam 3 kez cagiriyolar anneyi doguma kadar.
Ama bana kalrsa az bile gidiyorz ;)

6+4 te duyduk. Haftası Erken değil.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Back
X