Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canim 6+3de gidecektm vazgectm iyice erteliym kesn olsun dedm. 1 saatlik yola gidecegm doktor icnBen 6+3 te duymuştum canım işallah sende duyarsın rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin![]()
oy masallah. Nasil bir duygu ikiz annesi olmakBen ikiz gebeyim.. 6+1de birinin kalp atisini duyduk , digerinin duyamamistik.. 10 gun sonra tekrar cagirdi doktorum , o zaman digerini de duyduk elhamdullilah.. Allah herkese nasip etsin insallah..
cook az kalms canm sanslsnBnde 6+6 gidicem 5 ocakta yani ins duyarim![]()
insallah canim. Neguzel olurBnde 6+5 te duymustum cok guzel bir duyguydu
Allahim sanada nasip etsin :)
aa ne guzel erkenden.5+5te dinlemistim
Benimki tup bebekti belki ondandir canimaa ne guzel erkenden.
Erken yumurtlama mi oldu acaba sizde regl bitisi hemen ovulasyon olmus olablr mi
canm endiselenme ,ultrasonun bebege hic bir zarari yok. Doktorlar bunu ozellikle soyluyor anne adaylari habire gelmesin kontrole diye. Yurtdisinda toplam 3 kez cagiriyolar anneyi doguma kadar.6+1 de kalp atışlarını gördüm. Vajinal bakmıştı doktorum çok yakın olduğu için şimdi dinlemeyelim daha sonra dinleriz dedi. Bebişler ultrasonu sevmezmiş fazla rahatsız etmeyelim ve ilk zamanlarda kalp dinlemek kalbini durdurabilir bile bi dalga gönderiliyomş galiba o yüzden. 12. Haftada dinlemiştim.
Aynen yacook az kalms canm sanslsnbana gunler ay gbi geliyor.
6.haftanın başında duydumKizlar bebislerinizin kalp atislarinizi ne zaman duydunuz?
Ben 6+5de gidecegm insallah duyablrm.
Sizce erken mi?
Bhcg degeri gbi kalp atisi da degisebiliyor gebelikten gebelige ama merak iste![]()