- 7 Nisan 2017
- 11
- 2
- 1
- 37
- Konu Sahibi Ferimahhelya
arkadaşlar iyi günler; hamilelikle birlikte aşırı derecede halsizlik oldu bende. Nabzım sürekli 100 civarı acaba halsizliğin nedeni bu olabilir mi? Ve benim gibi bu sorunu yaşayan var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüksek bence acaba senin tansiyonmu yükseliyor baktrmak gerek canm ya hatta br tansiyon aleti almaliyizCanm çarpıntı goz kararması halsizlik bndede oluyor tansiyon düşüklüğü diyor arkadaşlar
Benimde tansiyonum genel olar düşük ama nabzım fazla yüksek değil mi ?
Tansiyon aleti var ve sürekli düşük çıkıyor nabzımı tansiyon aletinden takip ediyorum. Peki teşekkürler cevabın için.Yüksek bence acaba senin tansiyonmu yükseliyor baktrmak gerek canm ya hatta br tansiyon aleti almaliyiz
Ben 12 haftalık gebeyim ve hiçbir dr ilaç vermiyor . Normalde zaten Demir eksikliği var ama hamilelikle birlikte bıraktım kullanmayıhamilelikte nabızın yüksek olması normal benimde 100 ila 120 arasında degişiyor buna bağlı olarak elevit ve ferro sanol kullanıyorum.
aa neden bıraktın demir ilacını zaten düşükmüş bence doktoruna mutlaka danışmalısınBen 12 haftalık gebeyim ve hiçbir dr ilaç vermiyor . Normalde zaten Demir eksikliği var ama hamilelikle birlikte bıraktım kullanmayı
Halsizlik bundan, doktor bana alış dedi hamilelik böyle bir şeymis ama tabi testlerinide yaptirarkadaşlar iyi günler; hamilelikle birlikte aşırı derecede halsizlik oldu bende. Nabzım sürekli 100 civarı acaba halsizliğin nedeni bu olabilir mi? Ve benim gibi bu sorunu yaşayan var mı ?
Mide bulantım var diye vermiyoraa neden bıraktın demir ilacını zaten düşükmüş bence doktoruna mutlaka danışmalısın
Benim düşük olduğu halde hep 100 civari. Sizde de aşırı yorulma oluyor mu?Benim de nabzım 100-120 arası çıkıyor hep. Ama benim tansiyonum da yüksek sabah akşam alfamet alıyorum, doktor günde 3 e de çıkarabilir, takip ediyoruz.
Bana da öyle diyorlar. Ben 50 kilo ile hamile kaldım şuan 45 kiloya düştüm ama hala her şey yolunda gibi davranıyorlarHalsizlik bundan, doktor bana alış dedi hamilelik böyle bir şeymis ama tabi testlerinide yaptir![]()
Nabız benimde öyle canım 90 ve üzeri hep bazen çarpıntı bende de oluuorarkadaşlar iyi günler; hamilelikle birlikte aşırı derecede halsizlik oldu bende. Nabzım sürekli 100 civarı acaba halsizliğin nedeni bu olabilir mi? Ve benim gibi bu sorunu yaşayan var mı ?
Bana da öyle diyorlar. Ben 50 kilo ile hamile kaldım şuan 45 kiloya düştüm ama hala her şey yolunda gibi davranıyorlar
Serum taktılar ama bişey fark etmedi açıkçası. Halsizlik bulantı kusma şikayetlerim azalmadıSerum yemedin mi? Gerçi bende 2 kilo verdim bana gayet normal gördü bunu doktor![]()
Bana da kilo vermenin normal olduğunu söylüyorlar yine de korkuyorumSerum taktılar ama bişey fark etmedi açıkçası. Halsizlik bulantı kusma şikayetlerim azalmadı
Kac haftaliksin? Ilacin yok mu ? Bulantı icin ?Serum taktılar ama bişey fark etmedi açıkçası. Halsizlik bulantı kusma şikayetlerim azalmadı