Kalp çarpıntısı- nabzın yüksek olması

Ferimahhelya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
11
2
1
37
arkadaşlar iyi günler; hamilelikle birlikte aşırı derecede halsizlik oldu bende. Nabzım sürekli 100 civarı acaba halsizliğin nedeni bu olabilir mi? Ve benim gibi bu sorunu yaşayan var mı ?

Canm çarpıntı goz kararması halsizlik bndede oluyor tansiyon düşüklüğü diyor arkadaşlar

Benimde tansiyonum genel olar düşük ama nabzım fazla yüksek değil mi ?

Canm çarpıntı goz kararması halsizlik bndede oluyor tansiyon düşüklüğü diyor arkadaşlar

Benimde tansiyonum genel olar düşük ama nabzım fazla yüksek değil mi ?
Yüksek bence acaba senin tansiyonmu yükseliyor baktrmak gerek canm ya hatta br tansiyon aleti almaliyiz

hamilelikte nabızın yüksek olması normal benimde 100 ila 120 arasında degişiyor buna bağlı olarak elevit ve ferro sanol kullanıyorum.

hamilelikte nabızın yüksek olması normal benimde 100 ila 120 arasında degişiyor buna bağlı olarak elevit ve ferro sanol kullanıyorum.
Ben 12 haftalık gebeyim ve hiçbir dr ilaç vermiyor . Normalde zaten Demir eksikliği var ama hamilelikle birlikte bıraktım kullanmayı

Benim de nabzım 100-120 arası çıkıyor hep. Ama benim tansiyonum da yüksek sabah akşam alfamet alıyorum, doktor günde 3 e de çıkarabilir, takip ediyoruz.

arkadaşlar iyi günler; hamilelikle birlikte aşırı derecede halsizlik oldu bende. Nabzım sürekli 100 civarı acaba halsizliğin nedeni bu olabilir mi? Ve benim gibi bu sorunu yaşayan var mı ?
Halsizlik bundan, doktor bana alış dedi hamilelik böyle bir şeymis ama tabi testlerinide yaptir ;)

Nabız benimde öyle canım 90 ve üzeri hep bazen çarpıntı bende de oluuor

Nabzı yüksekliği bendede oldu acillik oldum bigün. Bende kilo veriyorum acaba alakası var mı. Kilo almak için elimden geleni yapıyorum bugün 2 kilo kaybım olduğunu öğrendim 27 haftalığım

Back
X