Kalp carpintisi nefes darligi

Merve-81

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
401
220
23
31
Kizlar 12 haftanin icindeyiz hamd olsun.
Son bikac gündür nefes darligi ve kalp carpintisi yasiyorum.
Kalp atislarin disardan görünecek sekilde sert ve hizli atiyo bu süre icerisindede nefesim kesiliyo hissine kapiliyorum.
Doktora sordum 4 hafta icinde gecmesse ev doktoruna basvur vücudun normalinden fazla kan üretiyo dedi.
Böyle olan varmi? Nasil bi care buldunuz?
Günde yaklasik 3 litre su iciyorum islerimini yorulmadan yapmaya dikkat ediyorum. Hafif yortunluk hissettigimde dinleniyorum.. daha ne yapayimki..
Yardimmmmmm :)

Kendine mutlaka Bi uğraş bul Can'ım. Annemde ritim bozukluğu var malesef. En ufak kardeşimi 40 yaşında doğurdu. Hamileyken annem balkonda yattı hep perde gerdik. Banyo ve wc de kapı kapatamadı . 3 kere atak geçirdi Bi tanesinde ilaç verdiler şokla beraber. En son anneme örgü falan başladık cinsiyeti belli olmuştu. Sürekli kazak yelek patik ördü . Boncuk falan dizdi :( çok zor inşlh seninki geçicidir. Ama anneminki sabit hastalık hala var malesef :(

Kendine mutlaka Bi uğraş bul Can'ım. Annemde ritim bozukluğu var malesef. En ufak kardeşimi 40 yaşında doğurdu. Hamileyken annem balkonda yattı hep perde gerdik. Banyo ve wc de kapı kapatamadı . 3 kere atak geçirdi Bi tanesinde ilaç verdiler şokla beraber. En son anneme örgü falan başladık cinsiyeti belli olmuştu. Sürekli kazak yelek patik ördü . Boncuk falan dizdi :KK43: çok zor inşlh seninki geçicidir. Ama anneminki sabit hastalık hala var malesef :KK43:
Gecmis olsun canim.
Annemdede kalp ritim bozuklugu var stress heycan yasak. Direk tekliyo. Hastanede ilacla durdurup tekrar calistiriyorlar.

Insallah canim ne gibi önlem alabilirim? Calisan bir bayanim

Gecmis olsun canim.
Annemdede kalp ritim bozuklugu var stress heycan yasak. Direk tekliyo. Hastanede ilacla durdurup tekrar calistiriyorlar.

Insallah canim ne gibi önlem alabilirim? Calisan bir bayanim
Panikten kesinlikle uzak durmam lazım. Seni tedirgin edecek dizi bile izleme. Sevdiğin şeyler yap . Panik oluyodan kapılarını kapatma rahat ol. Biz annemi hiç zorlamadık. Eve misafir kabul etmedik. Hep rahat elbise giyin. Bol bol yürüyüş yap bunlar iyi geliyo. Karşındakilerin hafif sesini yükseltmesi bile etkiler seni. Bide maneviyat çok önemli Kuran dinlemeni öneririm.

Panikten kesinlikle uzak durmam lazım. Seni tedirgin edecek dizi bile izleme. Sevdiğin şeyler yap . Panik oluyodan kapılarını kapatma rahat ol. Biz annemi hiç zorlamadık. Eve misafir kabul etmedik. Hep rahat elbise giyin. Bol bol yürüyüş yap bunlar iyi geliyo. Karşındakilerin hafif sesini yükseltmesi bile etkiler seni. Bide maneviyat çok önemli Kuran dinlemeni öneririm.
Eyvallah canim. Tesekkür ederim. Aksine korku ve gerilim filmleri, gece yürümeyi cok severim ama sanirim bunlardan biraz fedakarlik etmem gerekecek

Eyvallah canim. Tesekkür ederim. Aksine korku ve gerilim filmleri, gece yürümeyi cok severim ama sanirim bunlardan biraz fedakarlik etmem gerekecek
Dikkat et kendine Can'ım Allah yardımcın olsun. Zor biliyorum yaşadıklarımıza anlıyorum ama geçip gidecek bebeğini onu kucağına alacağın anı düşün hep

Back
X