Kalp damar hastası gebeler ?????

Merve2561

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
14
0
16
İstanbul
Merhaba ben 31 yaşındayım 1.5 sene evvel kalp krızı geçirdim 1 ana damarıma stend takıldı bebek yasak olmasına rağmen gebe kalmışım ramazanda öğrendiğim için büyük bi manevi aşkla aldırmamaya karar verrdım kullandığım kalp ılaçlarım bebeğime zarar vermiş olabilirmiş şuan riskli gebelik takibinde 18+4gunluk hamıleyım dıltızem ve coraspin harıc dıger ılaclarımı kestı doktor doğum rısklı bebek rısklı benım gıbı olupta doğum yapan veya cevresınde doğum yapmış kalp hastası kızlar haber beklıyorum sizden gunler gecmek bılmıyor bu belırsizlikle doğum yaklaştıkca korkuyorum bır oğlum var 7 yaşında ele muhtaç bırakmak ıstemıyorum bunun düşüncesi bile beni bitirio

Canim cok gecmis olsun ve ayni zamanda gozun aydin bende on yasinda damar tikanikligi ve kalpde delikle amaliyat olmustum seninkiyle cok baska sey benim yasadiklarim cok sukur ilac falannkullanmiyorum ama hamile kalmadan once ve hamilelifim airasinda kontrol oldum allaha sukur hersey yolunda dualarim sejinle ins sendende bir sorun cikmaz allaha ne derse o olur bunu unutma ins bebisini kucahina alirsin

bnm mitral kapak yetmezliğim var ama hafif derecede olduğu için sıkıntı yaratmaz gebelik için dendi zaten ayda 1 iğne vuruluyordum oonunda bir zararı yok bebeğe dendi senin durumun tabi çok başka ilaçları kullanmazsan sana ,kullansan bebeğe zarar madem bir evladın varmış niye böyle riskli bişeye giriştin?? sağklıklı doğumlar diliyorum

19+5 günlük olduk holter sonucu iyi çıktı bebeğin gelişimi normal dio dr hem kolunu bacağınıda gördüm :) görüp sevinince dr bana onların olması bişe değiştirmez doğduktan sonra bakıcaz kemıklerı tammı kasları normalmi gene moralimi bozdu anlıyacağınız :/ ama tüm kalbimle inanıyorumki sağlıkla kucaklicam oğlumu buda oğlanmış =) merak ettiğim konu benim durumumda olupta deililik edip doğurmaya kalkan ve doğuran birileri olmalı onlarla konuşmaya bilgi almaya öyle ihtiyacım varki ne olur etrafınızda var ise benim için Allah aşkı için bilgi alıp benle paylaşın Şimdiden Allah razı olsun ilgi alaka gösteren kardeşlerimden.

geçmiş olsun
29 yaşında nasıl kalp krizi geçirdin yaa Allah korumuş seni,aile öykün var mıydı?

rabim şifalar versin inşallah.çok gençsiniz.

sürpriz gebelik rabbimin hediyesi vardır bi bildiği.inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin.

rabim şifalar versin inşallah.çok gençsiniz.

sürpriz gebelik rabbimin hediyesi vardır bi bildiği.inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin.

Amin inşaAllah bende öyle inanarak aldıramadım vardır bi hayır dedim öylede olucak Allahın izniyle

geçmiş olsun
29 yaşında nasıl kalp krizi geçirdin yaa Allah korumuş seni,aile öykün var mıydı?

Hayır ailemde yok zaten bayanlardada menopozdan sonra olurmuş beni 7 kere hastane kapısından çevirdiler spazm geçiriyorken dr ihmali var benim durumumda ki araştırınca onlarda haklı görüyorum daamar tıkanıklığı bayanda en son görülebilicek bi hastalıkmış hemde genç yaşta neyseki ucuz atlattım sayılır bende bıraktığı pskolojik bozukluğu saymaz isek şükür iyiyim

kızlar bende de ekstrasistol ve çarpıntı oluyor. şimdilik ilaç kullanmıyorum. hamilelikle başladı bende çok hafif mitral kapak yetmezliği vardı. bazen zorlanıyorum psikolojimi bozuyor bu durum özellikle eksralar. ne olacak bilmiyorum vallahi. hakkımızda hayırlısı

çok geçmiş olsun.Rabbim kucağına almayı nasip etsin.bir arkadaşımın ablası kalp damarı tıkanık diye anjiyo olmuş bekarken.birinci çocuğa doktorlar izin vermezken onun iki tane oğlu var.çok da sağıklılar.Rabbim nasip ederse mutlaka olur.bizlere düşen dua etmek...dualarımla seninle kardeşim.Allah'a emant ol.

Allah razı olsun inşallah bende o kadın kadar şanslıyımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…