- 11 Eylül 2025
- 10
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi merzeyhira
-
Allah razı olsunAllahım acil şifalar versin inşallah.
Allah acil şifalar versin inşAllah benim kapatmıyorlar şuan için kapamaya gerek yok anca 2- 3 kere daha pıhtı geçer anca ozaman kapama işlemi yapabiliriz dediler bende ne yapacağımı şaşırdım. Delik cm olarak ne söylendi acaba?Merhaba Gecmis olsun Bende 30 yaşındayken öğrendim kalbimin delik oldugunu bende de çarpıntilar baslamisti ablasyon olsam mi olmasam mi diye doktor doktor gezerken iyi bir doktora denk geldim sukur sende delik olabilir deyince ben sok tabiki hic aklima gelmezdi birde benimki ameliyatla kapatılması gereken türdenmis önümüzdeki ay inşallah ameliyat olacağım sizin ki de mi ameliyat gerektiriyor
Allah razı olsunAllahım acil şifalar versin inşallah.
Hangi doktor acaba?Merhaba Gecmis olsun Bende 30 yaşındayken öğrendim kalbimin delik oldugunu bende de çarpıntilar baslamisti ablasyon olsam mi olmasam mi diye doktor doktor gezerken iyi bir doktora denk geldim sukur sende delik olabilir deyince ben sok tabiki hic aklima gelmezdi birde benimki ameliyatla kapatılması gereken türdenmis önümüzdeki ay inşallah ameliyat olacağım sizin ki de mi ameliyat gerektiriyor
Pıhtı geçmesi riskli degil mi ama ben bir süre ameliyatimi ertelemek zorunda kaldım bana pıhtı atmasın diye kan sulandirici vermişti doktor. Benim 1.5 cm çapında normal ekoda görünmedi boğazdan kamera ile baktılarAllah acil şifalar versin inşAllah benim kapatmıyorlar şuan için kapamaya gerek yok anca 2- 3 kere daha pıhtı geçer anca ozaman kapama işlemi yapabiliriz dediler bende ne yapacağımı şaşırdım. Delik cm olarak ne söylendi acaba?
Ankara da Bilkent şehir hastanesi omac tufekcioglu eko da cok iyidir kendisiHangi doktor acaba?
E et riskli ama cvp bu. Benim de kamera ile bakıldı 2x6mm açıklık tespit edildi kan sulandırıcı kullanıyorumPıhtı geçmesi riskli degil mi ama ben bir süre ameliyatimi ertelemek zorunda kaldım bana pıhtı atmasın diye kan sulandirici vermişti doktor. Benim 1.5 cm çapında normal ekoda görünmedi boğazdan kamera ile baktılar
Birde Akciğer basinciniz da yüksek degil sanırım o yuzden ameliyat demediler. Benim o da yüksek sağ kalp genişleme var ilerde kalp yetmezliğine neden olur mutlaka kapatmak gerek dediler küçük bebeğim de var simdi bakalim stresliyim bende inşallah sagsalim olur çıkarım dualarınıza talibimE et riskli ama cvp bu. Benim de kamera ile bakıldı 2x6mm açıklık tespit edildi kan sulandırıcı kullanıyorum
Birde Akciğer basinciniz da yüksek degil sanırım o yuzden ameliyat demediler. Benim o da yüksek sağ kalp genişleme var ilerde kalp yetmezliğine neden olur mutlaka kapatmak gerek dediler küçük bebeğim de var simdi bakalim stresliyim bende inşallah sagsalim olur çıkarım dualarınıza talibim
Bin şükür Yaradana.. inşAllah bir an önce toparlarsın canım iyi olursun Allahın izni ile bana da dua etBir hafta once oldum ama ameliyatta sürpriz damarların yerlerinde anomaliler tespit edilmiş açık kalp ameliyatina dönmüs bir anda.Neyse ki gecti sukur ameliyati atlattim simdi 2 aya iyileşirsin dedi doktor ama kolay bir süreç degil tabi ki yine de buna şükür diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?