Kalp durmasi

Nese1627

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2021
59
13
8
34
18 Eylül de 6+5 iken kalp atışı duyuldu hersey normaldi bugun kalp atımı durmuş dedi doktor 7+0 gözüküyor ulstrasyondada daha önce bi dış gebelik 2.gebelik normaldi ondada kalp atımı durmuştu kan pıhtılaşması çıktı düşük düzeyde bu hamilelikte iğne ve coraspirin devam ettim ama rahim filminden başka yapılcak bakılacak test varmı acaba hamile kalmada sorun yaşamıyorum ama kalınca kalp atışı duruyor ilk defa duyduk ve durdu:(

18 Eylül de 6+5 iken kalp atışı duyuldu hersey normaldi bugun kalp atımı durmuş dedi doktor 7+0 gözüküyor ulstrasyondada daha önce bi dış gebelik 2.gebelik normaldi ondada kalp atımı durmuştu kan pıhtılaşması çıktı düşük düzeyde bu hamilelikte iğne ve coraspirin devam ettim ama rahim filminden başka yapılcak bakılacak test varmı acaba hamile kalmada sorun yaşamıyorum ama kalınca kalp atışı duruyor ilk defa duyduk ve durdu:KK43:
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm 😔 acaba doz yetersiz gelmiş olabilir mi

Bilmiyorum ki ama benimki düşük düzeyde yani mthrf 1298,677 ve pai heterezigot bunun gibi olanlar aynı şekilde kullanmış hatta başka doktor sana iğne bile gerek yok dedi
Evet aynı benim durum kaç doktora gittim iğneye gerek yok dediler. Ama prof doktor bana 2 düşüğüm oldugu için 6 binlik. Kullabdırıyor

Sizin demi aynı genler aynı anda hap ve 4 binlik kullandım olmadı :( şuan 6 binlik ile gebeliginiz nasıl gidiyor

18 Eylül de 6+5 iken kalp atışı duyuldu hersey normaldi bugun kalp atımı durmuş dedi doktor 7+0 gözüküyor ulstrasyondada daha önce bi dış gebelik 2.gebelik normaldi ondada kalp atımı durmuştu kan pıhtılaşması çıktı düşük düzeyde bu hamilelikte iğne ve coraspirin devam ettim ama rahim filminden başka yapılcak bakılacak test varmı acaba hamile kalmada sorun yaşamıyorum ama kalınca kalp atışı duruyor ilk defa duyduk ve durdu:KK43:
Geçmiş olsun pıhtılaşmadan kaynaklıdır ilaç dozu yetersiz gelmiş olabilir

Çok geçmiş olsun. Arkadaşımda da vardı birkaç kez düşük yaptı sonra bi doktora gitti kan pıhtılaşması çıktı . Ama o sürede hiçkimse kan pıhtılaşması var demedi.doktor hamile kaldığın an iğne kullanmaya başlamalıyız demiş. Tabi eşi doktoru dinlememiş kendisi çok akıllı iğne olmadılar bir çocuk daha düşürdü . Sonra akıllandı hep iğneye devam etti sağlıkla kucağına aldı. Belki dozu mu yeterli gelmedi size. Bi de kilonuz fazla mı kilo da etkiliyor diye biliyorum

Çok geçmiş olsun. Arkadaşımda da vardı birkaç kez düşük yaptı sonra bi doktora gitti kan pıhtılaşması çıktı . Ama o sürede hiçkimse kan pıhtılaşması var demedi.doktor hamile kaldığın an iğne kullanmaya başlamalıyız demiş. Tabi eşi doktoru dinlememiş kendisi çok akıllı iğne olmadılar bir çocuk daha düşürdü . Sonra akıllandı hep iğneye devam etti sağlıkla kucağına aldı. Belki dozu mu yeterli gelmedi size. Bi de kilonuz fazla mı kilo da etkiliyor diye biliyorum
Bilmiyorum ki doz mü yetersiz başka şey mi yok kilom 52 zayıfım yani diyorum ya iğne hap aynı anda kullandık ama başka sebeb ni var nasip mi değilmiş bilmiyorum

Bilmiyorum ki doz mü yetersiz başka şey mi yok kilom 52 zayıfım yani diyorum ya iğne hap aynı anda kullandık ama başka sebeb ni var nasip mi değilmiş bilmiyorum
Yine başka bi doktora da git için rahat eder aynı şeyleri duyarsan . Sağlıksız gebelikler çoğunlukla erkenden sonlanıyor . Öyle de olabilir . İnsan üzülüyor ama kendinizi şartlandırmayın. Her şey güzel olsun 🤲🏻

Evet benimde kalp durması olmadan önce oldu doktor her ihtimale karşı progestan iğne verdi kullandım geçti ama bu zamanlarda normalmiş agri
Benim hamileliğimi öğrendiğimden beri sürekli adet ağrısı gibi kasık karın ağrılarım var valla hiç gecmedi

Benimde ikizlerimden birinin kalbi durmuştu sizi çok iyi anlıyorum Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah geçmiş olsun😞

Back
X