Kalp duyulmadi

Kulce87gs

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
28
17
18
38
Merhaba,
Bugun 6+3 gunluk hamileyim doktora gittim bebek gelismis buyuk ama kalp atisi gozukmuyor dedi. Normalde bu boyda kalp atiso gorulur bir kac gun sonra tekrar bakalim olmazsa sonlandiracagiz dedi. Boyle yasayip sonra kalp atisi duyan var mi?

Merhaba,
Bugun 6+3 gunluk hamileyim doktora gittim bebek gelismis buyuk ama kalp atisi gozukmuyor dedi. Normalde bu boyda kalp atiso gorulur bir kac gun sonra tekrar bakalim olmazsa sonlandiracagiz dedi. Boyle yasayip sonra kalp atisi duyan var mi?
Baska doktora da gidin, asla tek doktor ile kalmayin.

Merhaba,
Bazen 8 haftalarda ancak duyanlar oluyor kalbini ferah tut stres yapma ki bebek olumsuz etkilenmesin Allah büyüktür inşallah duyarsın

Merhaba,
Kuzenimin çocuğuna da aynısını dedi 3 hafta sonra başka doktora gitti kalp atışı duyuldu . Bir doktora inanıp karalar bağlamayın lütfen

O ne sacma şeymiş oyle. Ben 6. Haftamda keseyi görmüştüm. 7. Haftamda da kalp atışını duydum.

Her insan farklıdır. Boyu kilosu herşeyi etken burda.

Back
X