Kalp krizi geçirince yarım metrelik suda boğuldu

shot

Hüseyin Şevki Topuz Fan Club
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
10.690
26.450
548
Bodrum'da kalabalık bir plajda denize giren 43 yaşındaki Zeki Eraslan, sığ alanda boğularak öldü. Eraslan'ın kalp krizi geçirdikten sonra boğulduğu tahmin ediliyor

fft2mm7232072.jpg

Muğla Bodrum'da yüzlerce kişinin bulunduğu plajda denize giren 43 yaşındaki Zeki Eraslan, sığ alanda 50 santimetrelik suda hareketsiz kaldı. Kalp krizi geçirdiği ve boğulduğu düşünülen Eraslan'ın kesin ölüm nedeni otopsiyle belirlenecek.

fft31_mf7232071.Jpeg
Ortakent-Yahşi Mahallesi'nde özel bir elektrik şirketinde teknisyen olan evli Zeki Eraslan dün akşam Camel Beach Sahili'nden denize girdi. Bir süre sonra sığ suda yüzükoyun hareketsiz kalan Eraslan'ı fark eden tatilciler, yardımına koştu. Plaja çıkartılan Ersalan'a olay yerindeki bir doktor müdahale etti. Ancak Eraslan, hayata döndürülemedi.

Bazı tatilcilerin, bikinilerinin üzerine havlu sardıktan sonra dua ettiği görüldü. Yapılan inceleme sonrası Eraslan'ın cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

http://www.posta.com.tr/3Sayfa/Habe...im-metrelik-suda-boguldu.htm?ArticleID=300256

peki kriz geçirirken nasıl kimse fark etmemiş

Babam 2. Kalp krizini yanımda geçirmişti.
Ne ses ne seda öylece yere yığılıvermişti rahmetli.

Vefat eden adamcağız da öyle geçirdiyse kimse fark etmemiştir.

Allah rahmet eylesin..

Babam 2. Kalp krizini yanımda geçirmişti.
Ne ses ne seda öylece yere yığılıvermişti rahmetli.

Vefat eden adamcağız da öyle geçirdiyse kimse fark etmemiştir.

Allah rahmet eylesin..
bende çırpınır eder diye düşünmüştüm meğer sessiz de geçiriliyormuş allah rahmet eylesin

Çokta gençmiş:( Allah rahmet eylesin.
Denizde kalp krizi geçirilince pek anlaşılmıyor:( geçen sene bizim burada da adamcağızın teki boğuldu, su derin değildi, dalga yoktu, o da kesin ya kalp krizi geçirdi ya aşırı sıcaktan tansiyonu çıkıp fenalaştı bilemiyorum ama sağlıkçılar önce sahilde epey uğraştılar sonra hastaneye kaldırıldı, kurtarıldı mı âkibeti ne oldu bilmiyorum.

Back
X