Gebeliğe Hazırlık Kalp rahatsızlıgı olan varmı aranızda bi bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kumsal6161

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
105
38
13
35
Selam kızlar 2 3 senedır ara ara sol kolumda agrı yanma uyusma oluyor, koltuk altından dogru agrıyor arada mide bulantısı da yapıyor 2020 yılında 5 kez 2021 de 3 kez kardıyojıye gittim, hic bişey yok sende diyip gönderiyorlar en son Kasım ayında 2 farklı doktor gittim yıne bişi cıkmadı, bi problem olsa cıkarmıydı, kalptn diye cok korkuyorum, astımım var acaba ondan mı diyede kafama takılıyo 2 ay once nörolojıye de gittim bisey cıkmadı beyinden doppler cekıldı bu ay tüp bebek tedavısıne baslıycam, ama bu arılar kalpten die cok korkuyorum

Selam kızlar 2 3 senedır ara ara sol kolumda agrı yanma uyusma oluyor, koltuk altından dogru agrıyor arada mide bulantısı da yapıyor 2020 yılında 5 kez 2021 de 3 kez kardıyojıye gittim, hic bişey yok sende diyip gönderiyorlar en son Kasım ayında 2 farklı doktor gittim yıne bişi cıkmadı, bi problem olsa cıkarmıydı, kalptn diye cok korkuyorum, astımım var acaba ondan mı diyede kafama takılıyo 2 ay once nörolojıye de gittim bisey cıkmadı beyinden doppler cekıldı bu ay tüp bebek tedavısıne baslıycam, ama bu arılar kalpten die cok korkuyorum
Canım galiba fazla vesvese yapıyorsun kontrollerini olmuşsun bak okudugum kadarıyla biraz kendini dinlemeyi bırak derim

Belden alakalı olabilir bel fıtıgı falan

Bende 2 haftadır sol sirt, göğüs ve göğüs altı, sol kol da halsizlik şikayetim vardi. Üniveristedeyken de olmuştu şikayetlerim gittiğimde temiz dendi. Sinir sıkışması olabilir demişti doktor. Ama eko falan çekilmedi. Sadece EKG ye bakilmıştı. 2 haftadir tekrarladı şikayetlerim. Tekrar gittim dün kan istendi EKG çekildi. Oruç olduğum için yarına tok gel dendi eko ve efor testine girecekmişim. Ona göre sonuca bakacağız. Herseyine bakılırsa eğer sinir sıkışması olabilir beyin ve sinir cerrahine görün istersen

Ayrıca belirtmek isterim bende 3 ay önce 2 aylık bebegimin kalbi durdu. Kan pihtilasmasi cikti bende şuan coraspirin kullanıyorum. Yani kan pihtilasmasi da kalp ve damarda önemli rol oynuyor

Back
X