- 28 Şubat 2018
- 374
- 401
- 53
- 27
- Konu Sahibi neeoglakmigeliyor
Merhaba hanımlar 12+4 hamileyim rahim kalp şeklinde sizlerde böyle olanlar var mı şimdiden teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanımlar 12+4 hamileyim rahim kalp şeklinde sizlerde böyle olanlar var mı şimdiden teşekkür ederim
Merhaba , benim Mayıs ayında bir hamileliğim düşük sebebi ile sonlandı 4 haftalıktı henüz herhangi bir kürtaj olmadı , doktorum rahim kalp şeklinde dedi , ama sebebini buna bağlamadı , ilk hamileliklerde olabilir dedi , ve hemen tekrar bebek düşünün dedi .. ben geçen ay düşünmedim ama Temmuz için olabilir belki diyorum ama korkuyorum , siz bana umut oldunuz.. 33.hafta maaşaallah size .. bu şeklinde rahim için ne yapmam gerek , korkuyorum yeniden kaybederim diye
Öyle tabiki , inşallah bu sefer olurBende 2 bebek kaybettim. Biri 4 haftalıktı, kendiliğinden düştü anlamadım bile. Diğeri 8 haftalıktı kürtaj oldum. Ama bu kayıpların rahmimle alakası yok. Tüp bebekte ne yazıkki düşük riski yüksek. Sizin yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Sadece dua edin. Varsa eğer nasibimizde bebek sahibi olmak, Allah’ın izniyle o bebek dünya’ya gelir. O yüzden hiç korkmayın. Nasibimiz ne ise hepimiz onu yaşayacağız.
Öyle tabiki , inşallah bu sefer olurKorkuyorum ama rabbim büyük ..
Ay inşallahOlur inşallah. Bir bakmışsınız aradan aylar geçmiş siz mini mini tulumlar almaya, hazırlıklar yapmaya başlamışsınız bile![]()
2 bebek kaybettiğim için bende pek hayal kuramadım açıkçası. Hatta bebeğime çok zor bağlandım. Hep kaybedicem dedim ama çok şükür 33. haftaya geldikAy inşallahHayal kurmayı pek sevmem ama bunu hep düşünüyorum
hamilesiniz bana dua edin
![]()
Amin2 bebek kaybettiğim için bende pek hayal kuramadım açıkçası. Hatta bebeğime çok zor bağlandım. Hep kaybedicem dedim ama çok şükür 33. haftaya geldikDua ederim tabiki. Allah gönlünüzden geçeni nasip etsin size
![]()
Aminnnnnn inşallahAminsizde sağlık ile kucağınıza alın inşallah hayırlı bir evlat olsun size
Rabbim korusun emaneti ona olsun
Moral çok önemli bence bol bol dinlenin ve duşu oturarak alın , meleğiniz sizinle olacak inşallahBenim de rahmim kalp üstelik ikizlere hamileyim 12 haftaliklar umarim bi sorun yaşamam çok korkuyorum bu yüzden
Evdeyim sürekli yatıyorum canim tesekkur ederim insallah.. Doktoruma da soylemedim bu durumu salak gibi unutuyorum sürekli bi dahakinde kesin soylemeliyim şuan için elimizden geleni yapıyoruz yiyecek ekmekleri varsa dogarlar insallah ama bunun bi sorun olmadigi soylemisti doktorlar bu arada hamile kalmadan once bilgin olsun sadece erken dogum riski var ama yaşayacak kadar erken dogsunlar da bütün yavrular ne olursa olsunMoral çok önemli bence bol bol dinlenin ve duşu oturarak alın , meleğiniz sizinle olacak inşallah![]()
Aynen , sağlıkla tamamlarlar inşallahEvdeyim sürekli yatıyorum canim tesekkur ederim insallah.. Doktoruma da soylemedim bu durumu salak gibi unutuyorum sürekli bi dahakinde kesin soylemeliyim şuan için elimizden geleni yapıyoruz yiyecek ekmekleri varsa dogarlar insallah ama bunun bi sorun olmadigi soylemisti doktorlar bu arada hamile kalmadan once bilgin olsun sadece erken dogum riski var ama yaşayacak kadar erken dogsunlar da bütün yavrular ne olursa olsun
Sizi görmek iyi geldi gerçekten hamileliğiniz baya ilerlemiş maşallah darısı bize olur inşallah nasıl geçti süreç kanamanız falan oldu muMerhaba hanımlar 12+4 hamileyim rahim kalp şeklinde sizlerde böyle olanlar var mı şimdiden teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah seninde benimde güzelcene ilerler.çok şükür kanamam olmadı yani 6.hafta gibiydi mercimek kadar çok açık pembe akıntı oldu bi kere peçeteye silince gelmişti dokktora söyledim korkma bişey yok bebek gayet sağlıklı demiştiSizi görmek iyi geldi gerçekten hamileliğiniz baya ilerlemiş maşallah darısı bize olur inşallah nasıl geçti süreç kanamanız falan oldu mu
Merhabalar benimde rahmim kalp şeklindeymiş dün öğrendik henüz 7.haftanın içindeyim. Süreciniz nasıl geçiyor acaba. Allah sağlığıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllahBende 7 haftalık hamileyim rahim kalp şeklinde bi kızım var 36. Haftada doğdu Allahım korktuklarımızı başımıza getirmez inşallah sağlıkla gelsin bebişler
Allah’a şükür sıkıntım yok 30 haftalık olduk inşallah erken Doğum olmaz bakalım hayırlısıMerhabalar benimde rahmim kalp şeklindeymiş dün öğrendik henüz 7.haftanın içindeyim. Süreciniz nasıl geçiyor acaba. Allah sağlığıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah![]()