Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kimse yokmu? Tup bebek yöntemiyle ikizlerim oldu tekrar istiyoruz tup bebek denedik bu sefer tutmadı ilaç kullanmaktan bıktım rahmim kalp şeklinde hiç kendiliğinden hamile kalamadım dikkat edip denemek istiyorum neler yapabilirim
Kimse yokmu? Tup bebek yöntemiyle ikizlerim oldu tekrar istiyoruz tup bebek denedik bu sefer tutmadı ilaç kullanmaktan bıktım rahmim kalp şeklinde hiç kendiliğinden hamile kalamadım dikkat edip denemek istiyorum neler yapabilirim
Benim kalp şeklinde rahimdi kendiliğimden ilk ayda hamile kalmıştım normal hamile kalmaya engel değil yani kalp rahim tabi daha sonra başka hastalıklar çıktı tüp bebek yapmak zorunda kaldık
Ben hiç kendiligimden hamile kalamadım başka sorunumuz yoktu tup bebek yaptık yaşımızda geçiyordu ilk denemede ikizlerim oldu ikinci deneme tutmadı normal denemek istiyorum