Kalp üfürügü lutfennnn!

silem92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
48
7
16
33
Arkdslar mrb 1bucuk yaşında oğlum var gripten sağlık ocağına gittiğimde Dr kalp üfürügü devam ediyor kardiloji ye gt dedi.bgn behcet uz çocuk has gttim ekg yapıldı ama ultrosonla bakamadı Dr çok agladi ağladığı için olmuyomus pzrtsi burnundan siviyla uyusturcaz öyle bakcz dedi tedirginim zararı varmidir sonuçta daha küçük böyle bişey yaptıran varmiiiiii

çocugunuzun gelisimi nasil ?
kalp hastasi çocuklarda gelisim geriligi olur, dudakda morarma vs baska belirttiler olur
masum ufurum olma ihtimali yuksek
içinizi ferah tutun ama gosterin tabi yinede
benm oglumda var masum ufurum 5.5 yasinda .2 yasinda falandi ogrendugimizde
gelisimi orta sinirda dr kardiyologa gerek gormedi simdilik iyyyiz biseyimiz yok
buyuk insanlaedada oluyormu$ , omur boyu kalabiliyor kimi biliyor ufurum oldugunu kimi bilmiyor
korkulacak bisey yok yani

Gelişimi iyi ya normal dior Dr muz morarma yorulma falan gibi de belirtiler yok şu burnundan uyusturma fikri beni biraz gerdi küçük ya daha yan etkileri olur diye korkuyorum

Zararı olsa doktor yapmaz. Bu soruyu yanlış yerde soruyorsunuz.Ev hanımı kimliğimle; (aaa ayol olur mu öyle şey) dersem bebeğinizin tedavisinin gecikme sebebi olurum. Yaptırın ve çoook geçmiş olsun.

Yanlış yerde soruyorsunuz derken? Çoğu Dr sordum zaten onlar illa ki sakıncası yok diyor ben yaptıran arkdslar varsa fikir almak istedim!!

Gelişimi iyi ya normal dior Dr muz morarma yorulma falan gibi de belirtiler yok şu burnundan uyusturma fikri beni biraz gerdi küçük ya daha yan etkileri olur diye korkuyorum
anladim
o konuda bi bilgim yok maalesef
gelisimi iyiyse temiz bi sonuç alacaksiniz in$ o yonden korkunuz olmasin ..
dr lar masum ufurumden bahsetmedilermi
çok gozulen bi durum bu, milyonda bir gorulen bisey gibi mi bahsettiler size bu ufurumden

Yanlış yerde soruyorsunuz derken? Çoğu Dr sordum zaten onlar illa ki sakıncası yok diyor ben yaptıran arkdslar
anladim
o konuda bi bilgim yok maalesef
gelisimi iyiyse temiz bi sonuç alacaksiniz in$ o yonden korkunuz olmasin ..
dr lar masum ufurumden bahsetmedilermi
çok gozulen bi durum bu, milyonda bir gorulen bisey gibi mi bahsettiler size bu ufurumden
Çoğu bebekte oluyormuş 2 yaşına kadar kendi kapanabiliyormus kapanmaza açık kalp ameliyatla kapatiyolatmış doğuştan kalp hastaliginin belirtisi olabiliyormus...dediler

bayılttırmayın kesinlikle başka b,ir yerde eko yaptırın
Çok araştırıyorum sabahtan beri kimi dior zararı olsa yapmazlar ama bende tedirginim küçük sonuçta ağır gelebilir doğru diyorsunuz

Yanlış yerde soruyorsunuz derken? Çoğu Dr sordum zaten onlar illa ki sakıncası yok diyor ben yaptıran arkdslar

Çoğu bebekte oluyormuş 2 yaşına kadar kendi kapanabiliyormus kapanmaza açık kalp ameliyatla kapatiyolatmış doğuştan kalp hastaliginin belirtisi olabiliyormus...dediler
tamamda bu dedikleri durum yuzde kaç onu sordunuzmu hiç? yani senin çocugunun ( çocukda gelisim problemi, yorulma morarma yok diyorsun ) o kalp hastalarindan biri olma ihtimali yuzde kaç ?
bizi çocuk doktorumuz takip ediyor, her seferinde ben kalp dr u baksin diyorum o çocukda bisey yok masum ufurum bu diye beni geri gondeiruyor :)
çocugumda gelisim sorunu, morarma vs yok
bi ara yoruluyorum diyordu ama cani istedimi dag tepe tirmaniyor, bisikletden inmiyor, artik yorulduguna da inanmiyorum nazlanip kapris yapiyor bana :)

tamamda bu dedikleri durum yuzde kaç onu sordunuzmu hiç? yani senin çocugunun ( çocukda gelisim problemi, yorulma morarma yok diyorsun ) o kalp hastalarindan biri olma ihtimali yuzde kaç ?
bizi çocuk doktorumuz takip ediyor, her seferinde ben kalp dr u baksin diyorum o çocukda bisey yok masum ufurum bu diye beni geri gondeiruyor :)
çocugumda gelisim sorunu, morarma vs yok
bi ara yoruluyorum diyordu ama cani istedimi dag tepe tirmaniyor, bisikletden inmiyor, artik yorulduguna da inanmiyorum nazlanip kapris yapiyor bana :)
Cnm sormadım yüzdesinide çoğunlukta basit ufurukler oluyormuş ben en kötüsünü düşündüm hemen allah evlatlarimizla sinamasinn kac yaşında çocuğun bizimkide yorulma nedir bilmez

bebeğim 36+5 günlük doğdu 2 aralıkta şuan 8 günlük ilk gün çocuk doktoru üfürüm duyuyodrum bir ekg çektirin dedi henüz çektirmedik ama çok çok korkuyorum allah kimseyi evladıyla sınamasın

Bugün başka bi dr daha gittik anne karnındaki delik varmış 3 4 cm kapanmamis korkulacak bsy yok 4 ay sonra birdaha getirin ddi

Bugün başka bi dr daha gittik anne karnındaki delik varmış 3 4 cm kapanmamis korkulacak bsy yok 4 ay sonra birdaha getirin ddi
İnşallah en kisa zamanda geçer biz anneler basit birsey bile olsa çok üzülüyoruz benimde kafamda deli sorular var EKG mi çektirdiniz delik için bizimki minicik kıyamiyorum o radyasyon dolu cihazlara sokmaya ama mecburuz sanırım :(

İnşallah en kisa zamanda geçer biz anneler basit birsey bile olsa çok üzülüyoruz benimde kafamda deli sorular var EKG mi çektirdiniz delik için bizimki minicik kıyamiyorum o radyasyon dolu cihazlara sokmaya ama mecburuz sanırım :KK43:
Evet cnm ilk ekg çekildi sonra göğsüne jel sürüp ultrosonla baktı önceden önlem almak iyi ya ama 2 yaşına kadar süresi var siz yinede çok acele etmeyin sorun yoksa allah evlatlarimizla sinamasi bizleri

Evet cnm ilk ekg çekildi sonra göğsüne jel sürüp ultrosonla baktı önceden önlem almak iyi ya ama 2 yaşına kadar süresi var siz yinede çok acele etmeyin sorun yoksa allah evlatlarimizla sinamasi bizleri
Bugün başka bir çocuk doktoruna gittik evet ürün var ancak masum olduğunu düşünüyorum dedi çocuğun gelişimi iyi dedi kilosuna baktı EKG ye gerek yok ilk 6 ay dinleyelim bence geçer 6 Ayda geçmezse EKG çektiririz dedi çok moral verdi inşallah 6 içinde geçer sizinki de bizimki degeçer insallah

Bugün başka bir çocuk doktoruna gittik evet ürün var ancak masum olduğunu düşünüyorum dedi çocuğun gelişimi iyi dedi kilosuna baktı EKG ye gerek yok ilk 6 ay dinleyelim bence geçer 6 Ayda geçmezse EKG çektiririz dedi çok moral verdi inşallah 6 içinde geçer sizinki de bizimki degeçer insallah
Korkma cnm ya anladigim kadarıyla bebeğin daha çok küçük 2 yasina kadar süresi var kapanır allahın izniyle.bzmkinin 1bucuk yaşına yaklaştı bn ondan korkuyorum az kaldı diye izmirden misiniz hangi Dr gttiginizi sorucaktim

Korkma cnm ya anladigim kadarıyla bebeğin daha çok küçük 2 yasina kadar süresi var kapanır allahın izniyle.bzmkinin 1bucuk yaşına yaklaştı bn ondan korkuyorum az kaldı diye izmirden misiniz hangi Dr gttiginizi sorucaktim
kayseri deyim ben bebişimiz henüz 2 aralıkta doğdu 13 günlük ama işte küçük brşey bile tedirgin ediyor insanı allah çocuklarımıza sağlık versin

Back
X