kalplikurabiyeMK arkadaşım yayınlamış olduğun sevdiğinin araması için çok tesirli dua konuna yazacaktım ama kapanmış o yüzden sana teşekkür etmek için ayrıca bir konu açmak zorunda kaldım.
Erkek arkadaşımla bazı nedenlerden dolayı ayrılmak zorunda kalmıştık ve kendisine ulaşamıyordum telini aradığımda hep başkaları açıyordu artık biz kullanıyoruz bu noyu diye bir dahada aramamıştım :'( ortalıklardan kaybolmuştu çok üzüldüm tam 2,5 ay boyunca dönmesi için dualar ettim
Sonra nette sizin yayınladığınız duaya rastladım regaip kandil günü okudum ardındanda 21 defa fatiha suresini okudum :)
Ve mucize gerçekleşti şükürler olsun rabbime :) ALLAH'ımında yar ve yardımcı olması sayesinde seninde bu duayı yayınlayarak çok güzel bir mucize oldu :)
Regaip kandil günü duayı okuduktan yarım saat sonra telim hiç tanımadığım bir no ile çaldı sesim dinlenip kapandı şüphelendim ve noya geri döndüm teli açan kişi erkek arkadaşımdı :) sesi duyduğumda o an ki yaşadığım şoku hayatım boyunca unutamam :)
Sonra konuşmaya başladık ayrıldıktan sonra benden uzaklaşmak için şehir dışına ablasına kalmaya gittiğini telini her aradığımda yeğenlerine açtırdığını ama çok düşünüp taşındığını bensiz yapamadığını yeniden geri dönmek ve yeniden ilişkimize sil baştan başlamak istediğini söylediğinde ikinci şokumu yaşadım :)
Şuanda yeniden birlikteyiz aramız çoooooook mükemmel düzelmiş olmasada hala sorunlarımız olsada en azından döndü :) onunla görüşüyor olmanın mutluluğuda yeter bana :)
ALLAH'ıma binlerce şükürler olsun sizede sonsuz teşekkür ediyorum böyle bi mucizeye vesile olduğunuz için :)
Herşey gönlünüzce ve dilediğinizce olsun.