Kalpte ekojenik od :((

kcinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
14
0
86
İstanbul
20 HAFTALIK HAMİLEYİM İKİLİ VE ÜÇLÜ TESTİM NORMAL ÇIKMASINA RAĞMEN SADECE AYRINTILI ULTRASONDA SOL KALPTE 2.5MM EKOJENİK ODAK ÇIKTI YANİ KALPTE KİREÇLENME DİĞER TÜM GELİŞİM VE KEMİK YAPISI VS.NORMAL:çok üzgünüm::
DOKTORUM ENDİŞE ETMEME GEREK OLMADIĞINI SÖLEDİ AMA MORALİM ÇOK BOZUK AKLIMDAN ATMAYA ÇALIŞSAMDA OLMUYOR 4 AYIM VAR DAHA BEN KAFAYI YEMEDEN NASIL DAYANIRIM BİLMİYORUM KÖTÜ KÖTÜ RÜYALAR GÖRÜYORUM NE OLUR BAŞINA GELEN VARSA BENİMLE PAYLAŞSIN
ALLAH KİMSEYE VERMESİN BÖYLE BİR DURUMU

Üzülme canım, bizim ağustos annelerininden bir kaç kişide de kireçlenme olmuştu. Sağlıkla devam ediyolar hamileliklerine. Hem doktorunda endişe etmene gerek olmadığını söylemiş. Kendini üzme bu yüzden. :1hug:

canım üzülme eminim düzelecektir yoksa doktorun sana neden önemli değil desin o riski göze almaz dimi. içini rahatlatmak istiyorsan başka bir doktora daha görün.sen bol bol dua et ve içini rahatlat bebeğinde endişenmdesin annesi :)

canım çok teşekkür ederim kendi doktorum + radyoloji uzmanı dışında 2 profa gösterdim aynı şeyleri sölediler ama insanın elinde değil kii ne uzun bir bekleyiş bölee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…