Kalpte ekojenik od :((

kcinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
14
0
86
İstanbul
20 HAFTALIK HAMİLEYİM İKİLİ VE ÜÇLÜ TESTİM NORMAL ÇIKMASINA RAĞMEN SADECE AYRINTILI ULTRASONDA SOL KALPTE 2.5MM EKOJENİK ODAK ÇIKTI YANİ KALPTE KİREÇLENME DİĞER TÜM GELİŞİM VE KEMİK YAPISI VS.NORMAL:çok üzgünüm::
:( DOKTORUM ENDİŞE ETMEME GEREK OLMADIĞINI SÖLEDİ AMA MORALİM ÇOK BOZUK AKLIMDAN ATMAYA ÇALIŞSAMDA OLMUYOR 4 AYIM VAR DAHA BEN KAFAYI YEMEDEN NASIL DAYANIRIM BİLMİYORUM KÖTÜ KÖTÜ RÜYALAR GÖRÜYORUM NE OLUR BAŞINA GELEN VARSA BENİMLE PAYLAŞSIN :(
ALLAH KİMSEYE VERMESİN BÖYLE BİR DURUMU :(

20 HAFTALIK HAMıLEYıM ıKıLı VE ÜÇLÜ TESTıM NORMAL ÇIKMASINA RAĞMEN SADECE AYRINTILI ULTRASONDA SOL KALPTE 2.5MM EKOJENıK ODAK ÇIKTI YANı KALPTE KıREÇLENME DıĞER TÜM GELıŞıM VE KEMıK YAPISI VS.NORMAL:çok üzgünüm::
:( DOKTORUM ENDıŞE ETMEME GEREK OLMADIĞINI SÖLEDı AMA MORALıM ÇOK BOZUK AKLIMDAN ATMAYA ÇALIŞSAMDA OLMUYOR 4 AYIM VAR DAHA BEN KAFAYI YEMEDEN NASIL DAYANIRIM BıLMıYORUM KÖTÜ KÖTÜ RÜYALAR GÖRÜYORUM NE OLUR BAŞINA GELEN VARSA BENıMLE PAYLAŞSIN :(
ALLAH KıMSEYE VERMESıN BÖYLE BıR DURUMU :(

Üzülme canım, bizim ağustos annelerininden bir kaç kişide de kireçlenme olmuştu. Sağlıkla devam ediyolar hamileliklerine. Hem doktorunda endişe etmene gerek olmadığını söylemiş. Kendini üzme bu yüzden. :1hug:

canım üzülme eminim düzelecektir yoksa doktorun sana neden önemli değil desin o riski göze almaz dimi. içini rahatlatmak istiyorsan başka bir doktora daha görün.sen bol bol dua et ve içini rahatlat bebeğinde endişenmdesin annesi :)

canım çok teşekkür ederim kendi doktorum + radyoloji uzmanı dışında 2 profa gösterdim aynı şeyleri sölediler ama insanın elinde değil kii ne uzun bir bekleyiş bölee :(

Back
X