Kalpte parlaklık

Nurrhanm

Evvela sabır...
Kayıtlı Üye
12 Mart 2019
612
266
103
Kızlar merhaba, aynı durumda olan varmı diye sormak istedim çünkü kendi doktorum hiçbir açıklama yapmadı. Ben 22 haftalıkken detaylı ultrason çektirdim bebeğimin bütün organları çok şükür iyiydi ama kalpte parlaklık olduğunu söyledi radyoloji doktoru. Tek başına önemli değil dedi ama tarama testi yapmadığım için içime kurt düştü. Ozeldeki doktoruma gösterdim Zeynep Kamil perinatoloji ye git istersen dedi ve başından saldı beni. Zeynep Kamile gitmedim ne gelirse Allahtan diye. Başına boyle bişey gelen varmı acaba? Netten baktım dön sendromlu olabilir diyor.

Öncelikle geçmiş olsun Testleri yaptırmamışsınız eğer yaptırsaydınız böyle telaşlar yaşamazdınız iyi bir perinatoloğa gidin çocuğunuzun orgenlarına burnuna ensesine bir daha baktırın.her parlaklık down değil kendinizi üzmeyin bu şekilde.benim yegenimin her yeri normaldi kalbinde iki delikle doğdu şimdi çok şükür kapandı.siz dua edin allah en güzelini bilir

Öncelikle geçmiş olsun Testleri yaptırmamışsınız eğer yaptırsaydınız böyle telaşlar yaşamazdınız iyi bir perinatoloğa gidin çocuğunuzun orgenlarına burnuna ensesine bir daha baktırın.her parlaklık down değil kendinizi üzmeyin bu şekilde.benim yegenimin her yeri normaldi kalbinde iki delikle doğdu şimdi çok şükür kapandı.siz dua edin allah en güzelini bilir
Canım diğer organları enseyi burnu filan inceledi onlarda sorun yok çok şükür

Sanirim benim yegende oyle dogmustu biraz buyudukten sonra ameliyatla gecti cok sukur insallah sizde birsey yoktur

Kızıma da öyle demişti dr doğuma kadarda parlaklık var dedi onunla alakası var mı bilemiyorum ama kızımın kapalı olması gereken bir kalp damarı açıktı 1 yaşında anjiyo oldu çok şükür iyi simdi

Kızıma da öyle demişti dr doğuma kadarda parlaklık var dedi onunla alakası var mı bilemiyorum ama kızımın kapalı olması gereken bir kalp damarı açıktı 1 yaşında anjiyo oldu çok şükür iyi simdi
Ayrıntılı ultrasonla kalbine bakilmamis mıydı canım

Back
X