E enguzel Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2023 1 0 1 20 12 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi enguzel #1 Kızlar bugün detaylı ultrason girdim hem kalpte hem barsakta parlaklık olduğu söylendi acaba ciddi birey var mıdır
Kızlar bugün detaylı ultrason girdim hem kalpte hem barsakta parlaklık olduğu söylendi acaba ciddi birey var mıdır
W whitequeenn Guru Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2013 1.107 736 323 12 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi enguzel #2 enguzel .!.: Kızlar bugün detaylı ultrason girdim hem kalpte hem barsakta parlaklık olduğu söylendi acaba ciddi birey var mıdır Genişletmek için tıkla... Bizim de kalpte parlaklık görülmüştü son ay kayboldu bir sıkıntımız da olmadı , barsak için bişey bilmiyorum malesef.
enguzel .!.: Kızlar bugün detaylı ultrason girdim hem kalpte hem barsakta parlaklık olduğu söylendi acaba ciddi birey var mıdır Genişletmek için tıkla... Bizim de kalpte parlaklık görülmüştü son ay kayboldu bir sıkıntımız da olmadı , barsak için bişey bilmiyorum malesef.
M Madamzey Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2022 2 0 16 33 17 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi enguzel #3 Merhaba son durumunuz nedir bizimde barsakta parlaklık görüldü