Fizik tedavi merkezine gitmiştim, ordaki herhangi bir doktora göründüm. Hatta doktor hanım bana güldü

kim sana kambur diyor, onların gözlerinde sorun var demişti
Hareketlere gelince, netten felan bulabilirsem eklerim ama anlatmaya çalışayım, inşallah tam anlatabilirim canım. Bir çok hareket vermişti, ben içlerinde sırtımı çalıştıranları daha çok yapmaya çalıştım.Hatırladıklarımı anlatmaya çalışayım
* Ayakta dik bir şekilde, hafifden bacaklarını açarak durunuz. Omuzlarınızı yukarıya çekmeden, geriye doğru hafifçe çekerek, geri bırakın. Her hareket 10 kere tekrarlanacak.
* Yine ayakta, bu kez kollarınızı gererek arkaya doğru bükmeden uzatınız, iki elinizi arkada birleştiniz.Birleşen ellerinizi hiç bırakmadan, hafifçe yukarıya kaldırarak bırakınız., sonra bırakınız. Bu hareketi tekrarlayınız.
* Elinize bir sopa alınız(oklava, süpürge sapı

) olabilir. Sopayı iki kenarından, kollar gergince tutunuz, yukarıya kaldırıp, aşağıya indiriniz.
* Bu kez sopayı arkanıza alınız, beliniz hizanızda iki yanlarından tutunuz. Hafifçe yukarıya kaldırıp, indirin. hareketi tekrarlayın.
* Sandalyeye oturun, muhtemelen ofis koltuğu olsun. Ellerinizi ensede birleştirip, geriye doğru yatın. Sırtınızı eğebildiğiniz kadar. Bu hareketinde tekrarlayınız..