• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kamera şakasında hissediyorum kendimi adeta

bella-donna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
2.785
3.607
208
Selam kızlar,
Pazar günü konu acmıştım nisanlimla ayrıldık gibi ama aileden hic ses çıkmıyor, kardesi arkadasim olmasına rağmen beni arayıp soran, merak eden yok demiştim.nisanlimla konusmuoruz zaten, ama beni en cok üzen kardesinin benim suçsuz oldugumu bildigi halde, arayıp sormamasiydi.bugün önce annesi aradı, ben tabi kesin takilar ve esyalari nasil alalim diye ariyor diye kafamda konusmami belirledim,dik durdum,üzgün deilim tavri takindim sonra ciktim telefona o ise gayet normal konustu, rüyamda gördüm seni hatırını sormak istedim kızım,sınavların ne zaman,sakın okulunu birakma bitanem aman iyi ol vs herzaman ki gibi gayet normal konustu.tabi önce afalladim, dalgamı geçiyor nisanlim benimle diye düşündüm.neyse aradan 1 saat geçmedi, kardesi aradı iste canim benim sen bizim icin cok değerlisin, sakın sıkma canını,senin sucun olmadıgı icin ben utanip arayamadim, ne desem boş olurdu senin icin o an dedi.annemler olayı tam bilmiyorlar,zaten Abim cok üzgün kimseyle bisey paylasmiyor.sen sadece sabret ve o tatlı canını sıkma, kimse senden kıymetli deil, biz senin arkandayiz, sen cok değerlisin, çok seviyoruz seni, geçecek bu günler falan dedi.hic beklemiodum acikcasi,cok kizgindim hepsine ama bir yandan rahatladım ama simdi napcam bilmiorum.bekliorum tabi ki, nisanlim arasın, hatasını anlasın diye ama acikcasi hemen öyle taviz vermek istemiorum hic birine.napmaliyim sizce,fikirlerinizi bekliorum

Nişanlınızdan neden ayrıldınız ? Hanı eger barısmayı beklıyosanız kabul edebılecegınız bı sebepse bıraz daha gergınlıgın gecmesını bekleyın..Sonra konusursunuz egrısını dogrsunu tartısırsınız..Özrünü diler affedersenız .... Nası baslarsa ole gıder..Hatalıyken bıde uste cıkmasına fırsat vermeyın..

artık sızın ıcın hersey kesınlıkle bıttıyse arayın ıcınızdekını kıbar bı dılle soyleyıN..sizde rahatlayın :)

Nişanlınızdan neden ayrıldınız ? Hanı eger barısmayı beklıyosanız kabul edebılecegınız bı sebepse bıraz daha gergınlıgın gecmesını bekleyın..Sonra konusursunuz egrısını dogrsunu tartısırsınız..Özrünü diler affedersenız .... Nası baslarsa ole gıder..Hatalıyken bıde uste cıkmasına fırsat vermeyın..

artık sızın ıcın hersey kesınlıkle bıttıyse arayın ıcınızdekını kıbar bı dılle soyleyıN..sizde rahatlayın :)

Sorun da o zaten.ortada bir sebep yokken soguk davranmaya başladı,sebebini sordum kafam karıştı dedi.bende o zaman emin deilsen baska adım atmayalım bitsin dedim kabul etmedi.1-2 hafta sonra kendi atılmak istedi.o kadar fedakarlık yaptım ki,yalvardım,bitmesin diye kimseye bisey anlatmadım ama o istemedi.1,5 aydır bitmesin diye uğraşıyorum ama karşıdan bisey gelmeyince bende bıraktım artik.artik söyle düşünüyorum,beni kaybetmeyi göze alan bir insanla ben ömrümü nasil geçircem ki.hala seviyorum unutmak kolay degil ama artik mantıklı düşünmeye calisiorum

Back
X