• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kamu sektöründe çalışan memurlara yardım

Ati

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2008
221
2
621
Trabzon
ben kpss girmiş bi bayanım tercih yapıcam sözleşmeli yada kadrolu bi şekilde devlette çalışmayı düşünüyorum benim sorunum şu adet dönemlerinde izin nasıl alınıyo yada alınabiliyomu ben adet oldugumun ilk günü çok agır geçiyo afedersiniz ama çıkarıyorum şiddetli agrılarım oluyo bu yüzden evde yatmam gerekiyo:çok üzgünüm: bu konuyu merak ediyorum beni bilgilendiriseniz sevinirim şimdiden tşklerCADIARZU :uhm:

Son düzenleme:
Ben devlet sektöründe çalışıyorum...
Devlette ancak rapor olup izin alabilirsiniz...Yada mesaili çalışırsanız o günlerde izinli olursunuz ...
Ancak bu şekilde olur...

arkadaşım aynı sıkıntıdan bende yaşıyordum.okul okurken böyle günlerde okula gitmeye biliyorsun ama işe giderken denk gelince çok kötü oluyor.bende aynen senin gibi oluyordum.mide bulantısı,çıkardığım bile oluyordu.yataktan kalkamıyordum.ilk gün okula gitmiyordum ama okul bitti çalışmaya başladım ve birgün iş yerinde yakaladı beni.nasıl fena oldum karnım çok ağrıdı.iki büklüm oldum.müdür izin verdi ve eve geldim.ertesi gün dr a gittim.annem daha önce gidelim diyodu ama bn sallıyodum ama çalışınca mecburen ayakta olman lazım.kimse anlamaz adetin zorluğundan.meğer kist varmış.dr doğum kontrol hapı verdi.inanırmısın hiç ağrım olmuyor.çok rahatladım arkadaşım.hem hangi gün adet olacağımı bile biliyorum.bence işe başlamadan önce bir dr a görün.bak gör ağrı sızı bitecek.ben daha önce gitmdiğime dr a pişman oldum.şimdi adet günlerimde dışarı çıkabiliyorum,işe gidebiliyorum yani herşey yapabiliyorum ama eskidn ne mümkünnnnnnnnn!

cmn benim bu konuyla ilgili gitmediğim doktor kalmadı hatta bi dogum hastanesinin başhekimiyle bile görüştüm bana yaşadıgım adetin gayet normal oldugunu ve bu şekilde geçirecegimi sölüyo çok ilaç kullandım farklı ilaçlar ama genede işe yaramadı yaramıyoda iyi gelen tek şey sıcak su torbasını ayaklarıma koymak ve yatmak anladıgım anda hastalandıgımı hemen çıkarıyoum bulantı değil tek derdim benim okurkende çalışıyodum özel sektörde işyerindeki patronlarımla konuşup öle giriyodum saolsunlar beni idare ediyolardı iyi yanı patronlarım hep bayandı ve işyerini arayıp gelemicemi söylüyodum ama şimdi memurluk düşündürüyo beni sabah kalktıgımda işe gidemeyince nolcak tek düşüncem bu arayıp işe gelemicem diyememki senağlamasenağlama ayrıca benim adet günlerim belli olmuyo düzensiz bunun içinde ilaç kullandım ama işe yaramadı şu gün olcam diye bişeyde yok napcam ben ya memurluk yapmasammı yada işe başlasamda bana kapı görünürmü iyice karamsarlaştım bu konu yüzündensenağlamasenağlama

Son düzenleme:
bu sorunun ile ilgili başka br dr daha görünmeni tavsiye ederim. aynı sorunu ben de yaşardım. senin gibi ögrenci iken çalışıyordum. bazen sorun olurdu bazen olmazdı bu durum. işin yogunluğuna göre izin verirlerdi. şu anda devlet sektöründe çalışıyorum. agrılara gelince yaşla birlikte azalıyor. şu an zaten dogum kontrol hapı kullandgıım için hem gunleri belli hem de agrılarım olmuyor. yeni bir doktor denemek te fayda olabilir. ayrıca senin hastalıgın ölümcül ya da bulaşıcı bir hastalık degil ki memuriyetten vaz geçmek isteyesin:)

vallah bu konuda doktora gitmekten bıktım ve sürekli iş hayatımda bu olaydan dolayı izin almaktanda memuriyette nasıl oluyo bilmiyorum izin vermezlerse yada gitmediğim için sorun çıkar diye endişe ediyorum uamarım düzelir ya

Back
X