kamuda çalışan biri olarak söylüyorum kendinizi ezdirmeyin hakkınızı savunun...

Navizade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
587
317
73
44
arkadaşlar deli olucam resmen, vatandaşı iki gündür iş bilmeyen iki kurum personeli canından bezdirdi ,adamcağız hakkettiği parayı alamıyor resmen ,önce kağıda şunu gidin şu şu işlemi kurumdan yaptırdın diye yazıp bana gönderiyolar dün ben hayır bu işlem olmaz diye bi yerlerimi yırtıyorum,tasvib etmediğim halde sırf vatandaş ezilmesin personel istemiş diye yapıyorum,bugün yine ödeme yapmamışlar,arıyorum neden yapmıyosunuz diyorum işgüzar bana diyorki dünkü işlemi neden yaptınki...Gelde delirme ya inan personel olduğum halde ben kudurdum ağzıma geleni söyledim,vatandaşın elinde senin yazdığın evrak var ya işlem yapılsın diye yuh!
kusura bakmasın ama ben personel kaynaklı sorun olduğunda vatandaşı bigüzel dolduruyorum gidin kavga çıkarın diye çünkü malesef bazı işgüzar kurum çalışanları sadece korktuğunda adam akıllı işini yapıyor..Yazık günah ya...

Kesinlikle katılıyorum bazı memurlar gerçekten azarlandığında iş yapıyorlar. Ben de bir kağıt için üç gün beklediğimi bilirim, en sonunda sizin gibi iyi niyetli bir çalışan gelip utardı beni neden bekliyosunuz hazır olması gerek çoktan diye. gidip ben sizinle daha fazla muhatap olamıcam kimse en yetkil onla görüşütürün beni de bak nasıl yapar işini demişti. Ben de aynısını yaptım ve halloldu.

Her kurumsa itina ile kavga eder isimi yaptiririm muhasebeciyim istanbulda girmedigim vergi dairesi ve sgk kalmadi borcu yoktur yazisi icin servise git yazi al memuru bul onaylat para yatir tekrar servise git bu islem icin 4 saat vergi dairesinde kat kat dolastim en son bastim cigligi Allahtan artik e vergi dairesi varda kurumlara gitmiyorum

tamam görevini layığıyla yapan personel var daha iyi hizmet vermesi için anlayış göstermek gerekli ama bazılarıda azarla çalışıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…