Kamuda calisan gebeler bakar misiniz

32 .hafta raporunu iş yerine bizzat mi götürmem lazım. Calistigim yerde yasamiyorum. 24 32 arası idari iznimde aile evime geldim. Calistgim yer uzak.bu raporu baska bir swkilde gondermeyi kabul ediyorlar mi.bu şekilde bir deneyiminiz var mu.cumartesi sgk ya islendi iznim. Ve en geç ne zmana kadar bu raporu verebilriim suan 32+1 im
Niye insan kaynaklarını arayıp sormuyorsun?fakslarsın olur biter

Sen ne zaman aldın raporunu? Gönder yarın aynı anda whatsaptan da yaz
Raporu tam 32+0 da veriyoruz dedi doktor.bende cumartesi 32+0 da aldim.yarin da işyerine bir şekil vermem lazım ama uzak sehirler. Okadar yol nasil gďrim bilmiyorum. Is yerine danistim paztsi dönecek personel işleri.orda çalışan kişide tam bilmiyormuş cuma oyuzden net bosey demedi.cuma sormuştum ama

Şu anda 37’ye kadar uzatamıyorsunuz diye biliyorum. Pandemden ötürü direk 24. Haftada idari izne ayrılıyorsunuz otomatik olarak. Bu koşullar altında 37. haftaya kadar çalışır raporu alamazsınız.
Zaten çalışır raporu almamış ki 32.haftasında şehir dışında olduğuna göre işyerine de gitmeden ulaştırmak istediğine göre çalışamaz raporu almış😉

Yarin aksama kadar birakmayin, sabah mudur/sefle konusun mail/faks/whatsapp yoluyla raporun goruntusunu atin. Aslini da kargoya verirsiniz. Kargoya verdiginizi de soyleyin.

Mail ile nasil atacagim fotoğraf şeklinde mi
Yani personellerin izinlerini ben düzenliyorum. meil bir nevi kurumun resmi sitesidir. Şimdiye kadar raporumu hiç götürmedim. SGK'dan çıktı alınıyor zaten. İsyerinize bildirin durumunuzu, nasıl ulastirmami istersiniz diye sorun. Onlar size zaten gerekli yolu gösterecektir. Misal ben Whatsapptan kesinlikle evrak kabul etmiyorum. Resmi değil çünkü . Bu yüzden size meil dedim.

Yani personellerin izinlerini ben düzenliyorum. meil bir nevi kurumun resmi sitesidir. Şimdiye kadar raporumu hiç götürmedim. SGK'dan çıktı alınıyor zaten. İsyerinize bildirin durumunuzu, nasıl ulastirmami istersiniz diye sorun. Onlar size zaten gerekli yolu gösterecektir. Misal ben Whatsapptan kesinlikle evrak kabul etmiyorum. Resmi değil çünkü . Bu yüzden size meil dedim.
Ben çalışamaz raporu aldim.dilekce örneği var mi canimsende sozlesmeli calisyorum. Varsa bana atar misin.dogumdan önce 8 doğumdan sonra 8 hafta olmayacağım

Back
X