Kan alan Erkek

sizce erkeklere kas almak yakisiyomu?

• Ankete Katılan
    538

Luna23

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
1.584
2
316
Almanya
kizlar kas almak sizce erkege yakisiyomu ??

ben almanyada yasiyorum burda erkeklerin kas almasi normal haline gelmis türk erkekleride kasini aliyolar mirmirmirmir

hani düzeltmek amacli birazcik alinsa neyse diicem ama kiz gibi kas aliyolar inceltiyolar sekil veriyolar falan bence hic yakismiyo :1no2:

not: kasinin ortasini alanlari kastetmiyorum ona göre oylayin :))

Son düzenleme:
yok canim ortasini almalarini kastetmiyorum orasi normal bence farketmiyo

sadece kasini alanlar icin dedim

yok canim ortasini almalarini kastetmiyorum orasi normal bence farketmiyo

sadece kasini alanlar icin dedim

he o zaman hiç hoş olmuyorlar.
bu ne ya kaşlarını alırlar, g-string giyerler,
bizden farkları kalmayacak yakında.
yakında etek giyecekler ki geçenlerde biri konserinde giymişti.
hatırlayamadım kim olduğunusırnaşık şey

bende aynı fikirdeyim
kocacım cımbızım nerde
ya aşkım arabada kalmış kaşlarım çıkmıştıda :roflol:
böle bi diyalog olurmu

Kaşlarını inceltip hatta bide kavis verip kaldıran erkeğe ben artık erkek demem zaten ERKEKÇİK desem daha doğru olur kanımca.... -tatlicadiarzu-

cok orman gibi kaslari varsa alsin biraz abartmamak sartiyla
ama bunun disinda nayn, hayir, no, niyet..
olmaz..

[sıze="3"]
aslında erkeklerin kaş alması hiç hoş durmuyor ama tabi bazılarında çokçok abartılı baktığında hoş olmayan fazlalıklar oluyor özellikler ortalarında çok belli olmıcak şekilde almalarından yanayım​
[/sıze]

şahsen ben benim nişanlımın asla böle bişe yapmasını istemezdim de onaylamazdım da.
ama bazıları yakıştırıyo. mesela özcan denizde geyet doğal ve hoş duruyo :)

Kızlar size bi sır veriyim sevgilimin kaşlarının ortası bitişik olduğu için ortadakileri aldırtıyo sırnaşık şey
bencede ortasını aldırınca daha iyi oluyo diğer tarafları zaten düzgün duruyo şutarafagitti
hatta geçende ortada bi kaç tane çıkmış ben cımbızla almıştım :roflol:
ama diğer tarafları aldırması heleki kaşlarını inceltmesini hiç istemem o da istemiyo
öle bişey yaparsa yanıma gelmesin :delphin:

Kızlar size bi sır veriyim sevgilimin kaşlarının ortası bitişik olduğu için ortadakileri aldırtıyo sırnaşık şey
bencede ortasını aldırınca daha iyi oluyo diğer tarafları zaten düzgün duruyo şutarafagitti
hatta geçende ortada bi kaç tane çıkmış ben cımbızla almıştım :roflol:
ama diğer tarafları aldırması heleki kaşlarını inceltmesini hiç istemem o da istemiyo
öle bişey yaparsa yanıma gelmesin :delphin:

şşş, çaktırma benimkide ortasını alıyo.(sadece ortasını ama, ben istediğim için)
hatta bi keresinde ben almıştımkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile4

bence iyi olmuyor açıkçası ve uzun kaşlı hallerinden daha çok dikkat çekiyor. gerçi bazılarına yakışıyor mu ne?

Son düzenleme:
biraz düzeltmek için ya da ortasını alabilirler.. palakaş gibi gezmenin lüzumu yok :)

ay yok erkekte doğallık seksidir.tek kaş bile olsa almamalılar bence,levent yükselin de mesela kaşları birleşiktir ama o ona sevimli bi ifade verir.ne biliym yau sevmiyorum süslü erkek..

pupite katılıyorum ortasını alan erkeklerin kaşları genelde çok belli oluyor. böle simsiyah gelen kaş ortası yarık gibi. erkek kaşına kesin ve kat i surette dokunmamalı bence. :)

bazen orrtasını almak gerekli olabilir..ama genelde yakışmıyor..erkek özelliği gidiyor sanki yüzüne bakınca erkek görsün gözümüz...

cok rahatsız ediciyse böyle düzeltmek suretiyle alınabilir
mesela sarp leventoğlunun kaşları düzeltilmiş ama gayet hoş bence
ama böyle kız gibi ince kavisli filan sevmem
eşim se hic dokundurmaz kaşlarına

ben tipik türk kadınıyım bana ters öle kaş almak falan yasakkelime ağdada yapsınlar isterlerse (biras kırocamı oldu ne ) :roflol:

Back
X