Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cok kalin kasli erkeklerde dozunda alindimi hos bile duruyor yüzü gözü aciliyor ama ince kavisli öö yani ne denir
Dis görünüsünde erkeklerde en itici buldugum ve beni hayretle baktigim tiplerdir benim bir bayan olarak bile o kadar ince kaslarim yok benim gibilerini görünce rahatsiz olmuyorlarmi kendi kaslarindan merak etmiyor degilim :)
bence çok kalın kötü durumda olan kaşlarr çok inceltilmediği sürece,,yani amaç sadece etrfı toparlamak,,temiz hoş gözüktürmekse neden olmasınn,,benim eşimde aldırıorr hemde ben alıorumm,,ama tabi dediğim gibi,,sadece temiz gözüksün diee çünküü çok kalın dağınık m şeklinde oluor almasam,,gayettee güzel oluorr...
ya şuan 20 30 yaş arası bütün erkekler özellikle dış görünüşüne önem veren bütün erkekler yaptırıyor düzgün alındığı ve erkeksiliğini bozmadığı sürece sıkıntı yok. benim erkek arkadaşımda aldırır iki kaşının ortasını ve kaşlarından tek tük aldırır düzgün dursun diye gayette tatlı olur.