Kan alındı

tine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2007
168
0
96
41
İstanbul
bugun doktor kontrolumde benden kan alındı ama ısmını unuttum bu kan ıle kemık ilik gelişimine bakılıyormus bunu yaptıran varmı ve ismini hatırlayan lar yardım edın lutfen

bugun doktor kontrolumde benden kan alındı ama ısmını unuttum bu kan ıle kemık ilik gelişimine bakılıyormus bunu yaptıran varmı ve ismini hatırlayan lar yardım edın lutfen

3 lü test mi acaba.. bende hiç böyle bişe istememişşlerdii ilk hamilelleliğimde...

bu haftalarda yapılan genellikle üclü tarama testidir ama kan ile ilik gelişmine bakıldğını ilk kez duyuyorum.senin kan ile vitamin kan dgerlerine demir gibi şeylere bakıldğını bilyorum ama ililk gelişmine bakıldğını hic duymadım

alan hemsıre bana boyle bı acıklama yaptı yarın sonuc bellı olacak raporu alınca ogrenms olurum sızede soylerım ne oldugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…