Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aci ama degil mi ?Illa ki yani uzun yillar gectiyse fazla ozlem olmaz alismislardir yokluguna
Özlüyolardır bence. Sadece alışıyor insan mesafelere buda sana duygusal olarak farklı yansımış. Birinci dereceden kan bağı tabi çok önemli menfaatsiz ilişki sadece ailede varUzun suredir daha dogrusu kendimi bildim bileli yurtdisindayim.
Ailemi ozluyorum ama ayni ozlemi onlarda gormuyorum.
Sanirim artik yeni bir sayfa acmanin zamani geldi.
Kan bagi gercekten onemlimi ?
Aci ama degil mi ?
Ben oyle hissetmiyorum cunku.
Hatta artiyor
Bende bu kadar rahat olmak isterdim.
Bende onlar kadar rahat olmak istiyorum.
Deger verene verilir bu kan bagi olsada.
Cok aci veriyor ama kopmam lazim.
Bence sen de biraz daha rahat olsan iyi olur. Evli misin cocugun var mi?
Bazıları sevgisini ve özlemini belli etmez canım,eminim özlüyorlardır seni.Uzun suredir daha dogrusu kendimi bildim bileli yurtdisindayim.
Ailemi ozluyorum ama ayni ozlemi onlarda gormuyorum.
Sanirim artik yeni bir sayfa acmanin zamani geldi.
Kan bagi gercekten onemlimi ?
Duygusal ve fiziksel siddet olan durumlarda kan ya da evlilik baginin onemi kalmaz.
Ama ortada boyle bir durum olmadigi muddetce ortada kesip atilamayacak bir bag oldugunu dusunurum.
Evlenirken bile ailemizle de evlenmis oluyor karsi taraf onlara karsi da sorumlu, o hesap.
Yazdiklarinizdan yasadiginiz duygunun sebebini anlayamadim.
İnsan sadece benim kadar ozlemiyorlar diye sinir koymaz ailesiyle.
Detaylar nedir?
Ama ben oyle bir sey gormuyorum.Bazıları sevgisini ve özlemini belli etmez canım,eminim özlüyorlardır seni.
Hep ben arayip soruyorum.
Uzakta olsak onlarinda onemsemesini istetim.
Depresyonda degilim ama uzun yillardir bu durumdan sikayetciyim.bence depresyondasın bu aralar ...ailen seni kesinlikle özlüyor fakat gözleri arkada değil çünkü eşinle yaşıyorsun..yanında seni koruyan kollayan bir adamın varlığını biliyorlar..sen bunaldığın için duygu durumların değişmiş o kadar..