Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoook teşekkürlerSilik cizgi ciktiysa eger adet doneminden sonra kan tahlilini yenileyin. Bazen kandada gec cikabiloyor
Adet gününden 3 gün öncede kesin sonuç verirdi değil mi?Olsa kanda çıkardı maalesef.
kanda cıkmayan nasıl testte sılık cıksın :) evet gec dollenme olmus olabılır o zaman kanda gec cıkar ama kanda ıdrardan gec cıkamaz.Silik cizgi ciktiysa eger adet doneminden sonra kan tahlilini yenileyin. Bazen kandada gec cikabiloyor
Erken gebelik testleri genel de yanıltıcı benim de silik çizgi çıkmıştı ve kan vermiştim hemen negatif çıkmıştı. Yanıltıcı olabiliyor kaset test en mantıklısıMerhaba,
Adet günüme 3 gün var. Erken gebelik testi yaptım bugün ve silik bir çizgi çıktı hemen kan vermeye gittik ve sonuç 0.10 çıktıbu şekilde olup sonradan + e dönen var mı ?
Adetinize ne kadar vardı gecen sene 1.20 çıktığında? Benim ilk gebeliğimde hemen yükselmişti değerim. Bu sefer kan testi olumsuz cıkınca ümidim gitti ama ya belki diyorummmBenim geçen sene 1.20 çıktı doktor adet söktürücü verdi ama içtiğim halde adet olmadım hamile olduğum ortaya çıktı geçenlerde iki aydır adet oluyorum doğumdan sonra kan verdim 1.20 çıktı iki gün sonrada adet oldum.
Evet 3 gün önce az da olsa yani 10-20 gibi bi değer de olsa çıkardı diye düşünüyorum. Erken gebelik testleri yanıltabiliyor maalesef.Adet gününden 3 gün öncede kesin sonuç verirdi değil mi?
Bende aynı şeyi düşünüyorum. Ama doktorum 2 gün sonra tekrar yaptır dedi eşimde bence kesin hamilesin diyor o yüzden merak ettim hiç bu şekilde olup hamile kalan oldu mu diye.kanda cıkmayan nasıl testte sılık cıksın :) evet gec dollenme olmus olabılır o zaman kanda gec cıkar ama kanda ıdrardan gec cıkamaz.
TeşekkürlerEvet 3 gün önce az da olsa yani 10-20 gibi bi değer de olsa çıkardı diye düşünüyorum. Erken gebelik testleri yanıltabiliyor maalesef.
yok gec dollenme olmustur ıdrar testı hatalıysa bıle sonradan gelısen gebelıkte bhcg artar ve hamılesındır + cıkar :)) ben umut yok hamıle olamazsın demedım sadece ıdrardan sonra kanda gec cıkabılır dedıgı ıcın yanlıs anlasılmasın dıye acıklama yaptım.:)) evet su an daha yenı gebelıkse 2 3 gun sonra negatıfken pozıtıflesebılır :)) hakkında hayırlısı.:)Bende aynı şeyi düşünüyorum. Ama doktorum 2 gün sonra tekrar yaptır dedi eşimde bence kesin hamilesin diyor o yüzden merak ettim hiç bu şekilde olup hamile kalan oldu mu diye.
Adetim geçti 10 gün öyle 1.20 çıkmıştıAdetinize ne kadar vardı gecen sene 1.20 çıktığında? Benim ilk gebeliğimde hemen yükselmişti değerim. Bu sefer kan testi olumsuz cıkınca ümidim gitti ama ya belki diyorummm
Çoook teşekkürleryok gec dollenme olmustur ıdrar testı hatalıysa bıle sonradan gelısen gebelıkte bhcg artar ve hamılesındır + cıkar :)) ben umut yok hamıle olamazsın demedım sadece ıdrardan sonra kanda gec cıkabılır dedıgı ıcın yanlıs anlasılmasın dıye acıklama yaptım.:)) evet su an daha yenı gebelıkse 2 3 gun sonra negatıfken pozıtıflesebılır :)) hakkında hayırlısı.:)
Canim benim bazi kadinlarda ne idrarda ne kanda 2. Ayda anca cikiyor. Direk Ultrasonla ogrenen var hamile oldugunu. Ne bileyim belki konu sahibi onlardan biridir. Yada idrar testi hatalidir tekrar yapinkanda cıkmayan nasıl testte sılık cıksın :) evet gec dollenme olmus olabılır o zaman kanda gec cıkar ama kanda ıdrardan gec cıkamaz.
TeşekkürlerCanim benim bazi kadinlarda ne idrarda ne kanda 2. Ayda anca cikiyor. Direk Ultrasonla ogrenen var hamile oldugunu. Ne bileyim belki konu sahibi onlardan biridir. Yada idrar testi hatalidir tekrar yapin
Merhaba aynı şikayet ben de de var adetim 8.gun gecikti 5. Günde test yaptım negatir Tarnusal verdi onu kullanıyorum olmadım sadece böyle çok az bir kan geliyor akıntı ile o kadar kaç gün sonra öğrenmiştiniz hamile olduğunuzu ve son adet gecikmesinden kaçıncı gün ilk kan testini verdinizBenim geçen sene 1.20 çıktı doktor adet söktürücü verdi ama içtiğim halde adet olmadım hamile olduğum ortaya çıktı geçenlerde iki aydır adet oluyorum doğumdan sonra kan verdim 1.20 çıktı iki gün sonrada adet oldum.
İlaç bittiği gün belli olduMerhaba aynı şikayet ben de de var adetim 8.gun gecikti 5. Günde test yaptım negatir Tarnusal verdi onu kullanıyorum olmadım sadece böyle çok az bir kan geliyor akıntı ile o kadar kaç gün sonra öğrenmiştiniz hamile olduğunuzu ve son adet gecikmesinden kaçıncı gün ilk kan testini verdiniz
Siz ne kadardır ilacı kullanıyorsunuz? Bazı yerlerde tam net belli olmadan ilacı kullanmıyor yazıyorMerhaba aynı şikayet ben de de var adetim 8.gun gecikti 5. Günde test yaptım negatir Tarnusal verdi onu kullanıyorum olmadım sadece böyle çok az bir kan geliyor akıntı ile o kadar kaç gün sonra öğrenmiştiniz hamile olduğunuzu ve son adet gecikmesinden kaçıncı gün ilk kan testini verdiniz