Kan cıvıtıcı kullananlar acil bakarmısınız?

Anguskusu

"Evlat kokusu cennet kokusudur" Bal oğlum
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2016
671
612
23
Selam canlar Bu zamana kadar hep göbekten vurdum ignemi ama artık tedirgin oluyorum kola bacağa geçmek istiyorum. Kendim yapcam o yüzden nasıl vurcam kola bilemiyorum. Eti kavramak lazım diye duymuştum. Siz nasıl vuruyosunuz acil cevap verir misiniz?

O iğneyi bilmiyorum ama annemin insülin iğnesinden bildiğim kadarıyla söyleyim, dirsek kemiğin var ya onun yukarısı kaba et diye tabir ettiğimiz yerden çok iğne yaptım anneme.

Ben kullaniyorum canm kan sulandirici bende gobegimden vuruyodum ama biraktim artik bacak ve koldan vuruluyoruk bacagin ic kisimlarina ayni sekilde kolunda ic kisimlarindan vuruyosun igneyi yumusak olan yerlerden yani.doktorum bana oyle soyledi hatta kol bacak gobekten daha az aciyo buarada ignemin adi hibor3500

Bende clexan 04 kullanıyorum. Bugün koldan başladım ama epey canım yandı bi 5dakika yanma geçmedi. Göbek kolay oluyordu ama yer kalmadı orada zorlandım. Bebişim için katlanıyorum işte

Selam canlar Bu zamana kadar hep göbekten vurdum ignemi ama artık tedirgin oluyorum kola bacağa geçmek istiyorum. Kendim yapcam o yüzden nasıl vurcam kola bilemiyorum. Eti kavramak lazım diye duymuştum. Siz nasıl vuruyosunuz acil cevap verir misiniz?
Kan sulandırıcı igneyi 27.haftadayim hala göbekten yapiyorm bi problem yok koldan yapmakta zorlanirsin saglik ocagina gittiginde hemşireye bacaktan nasıl yapabilecegini sor uygulamali olarak gösteriyolar.

Evet göbek çok kolay oluyordu alışmıştım. Yer kalmadı beze oluşunca canım yanıyodu bide ister istemez bebek hareketlendikçe sanki ona gelecekmis gibi endişelenmiyorum. Biraz bacaktan devam ediyim sonra yine geçerim göbeğe olmadı. Sen yanlardan mı vuruyosun haliyle göbüş büyümüştür.

Back
X