Kan Değeri 2 çıktı sizce yükselir mi

Busrasez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
3.534
2.101
133
29
Negatif biliyorum :KK52:ama adetim bugun 4. Gunu olmadm kan degeri dun yaptm 2 ckms normlde hep 0.100 ckardı ilk defa bu degerde cktı sizce yukselr mi brde ben bu ay yumrtlamaya yakn oldu bir kac kez ondn sizce kuck dye mi ckmadı 4 gun snra kan veedgmde yukslrmı acaba?
Kask agrm var ara ara normlde olmam lazm dı ama olmadm kask agrm devm edyr sizce bole yaşayan var mı sonra degeri yukselen oldunu?:işsiz:

Canim cok dusuk ya bence sen olumsuza hazirla kendini hem guzel giderse daha cok sevinirsin benim 217 cikmistida doktor cok dusuk dedi adet tarihinden 1 hafta sonrasi hemde

Negatif biliyorum :KK52:ama adetim bugun 4. Gunu olmadm kan degeri dun yaptm 2 ckms normlde hep 0.100 ckardı ilk defa bu degerde cktı sizce yukselr mi brde ben bu ay yumrtlamaya yakn oldu bir kac kez ondn sizce kuck dye mi ckmadı 4 gun snra kan veedgmde yukslrmı acaba?
Kask agrm var ara ara normlde olmam lazm dı ama olmadm kask agrm devm edyr sizce bole yaşayan var mı sonra degeri yukselen oldunu?:işsiz:
Benimde hep böyle cıkardı adet günüm test yaptırdım 4.20 cıktı ben dedim bi ümit yükselir 5 ten sonrası gebelik olarak degerlendiriliyor ama malesef yükselmedi psikolojik olarak kendimizi kastgımız icin adetimiz strese baglı gecikiyor bence gevse adet ol ve önümüzdeki ay düzenli çalışmalarına devam et

Canim cok dusuk ya bence sen olumsuza hazirla kendini hem guzel giderse daha cok sevinirsin benim 217 cikmistida doktor cok dusuk dedi adet tarihinden 1 hafta sonrasi hemde
Cnm normlde bende unitlnmyrm negatf ama olmadm ilk defa 2 cktı belki yukslr dedm yukslmesede adet oluym birsn once

Benimde hep böyle cıkardı adet günüm test yaptırdım 4.20 cıktı ben dedim bi ümit yükselir 5 ten sonrası gebelik olarak degerlendiriliyor ama malesef yükselmedi psikolojik olarak kendimizi kastgımız icin adetimiz strese baglı gecikiyor bence gevse adet ol ve önümüzdeki ay düzenli çalışmalarına devam et
Canm ben ztn clsmalrı braktm bu ay takmadm adetm gectı ondn kan verdm yoksada uzulmm dusnmedk bu aralar anlcn cnm bakalm olmazsm tekre yaparm ve benm kan degrm ilk defa cktı nrmkde 0 dı bskslm beklyrm

Test kağıdında referans aralık kaç yazıyor canım. BAzı hastanelerde en düşük değer 2.0

Benimde bir defa 2 çıkmıştı umutlanmıştım ama malesef hamile değildim

Benimde bugün 1.7cikti kuzu ama benim 9gun oldu o yüzden umutsuzum belli olur yakında canım inşallah en kısa zamanda haber et bize canım

Anladım canım. Ben iki ayrı hastanede yaptırmıştım hcg birinin en düşük değeri 2 birininde 0.100 dü. Ondan sordum
Anldm pekı yenyse bole ckması norml mı cnku ben bu ay sık ilskı yasamdk yumrtlamaya yakn 1 kere oldu snra 2 oldu o kadr cnm kuckmudr ondn mı acaba ckmadı

Back
X