Kan değerim iki sonra çok yüksek çıktı..Böyle olup sağlıklı hamilelik geçiren var mı?

lachennnn

mini mini mini minnacık..
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
223
0
316
41
İstanbul
cumartesı adetım 2 gun gecıktıgı ıcın kan testı yaptırdım sonuç 107 cıktı normalde ıkı gunde ıkı katına yukseldıgını duymustum ama benım ıkı gun sonra 490 cıktı normalmı bu benım gıbı olupta sağlıklı gebelık gecıren varmı aranızda ıkı kat yukselmesı sartmıdır?

mrb..ben hamileliğimi adete 5 gün kala öğrendim..5 gün kala 25 di değerim..25 den 2 gün sonra 70 oldu..70 den sonraki gün 100 oldu..100 den 2 gün sonra 300 oldu..300 den 2 gün sonra da 700 oldu..
benim de 3 kat artarak gitti hep..senin 4 kat artmış..normalde tam 2 kat artması mutlaka lazım diye bişey yok yani merak etme ama 4 kat artması ikiz mi bilmiyorum yorum yapamam yanıltmıyım..
bide aşırı artışlarda mol gebelik ten şüpheleniliyor..bende korkmuştum 3 kat artıyor diye de şuan 3 aylık oldu hamileliğim..Allah a şükür sorun yok bebeğimde..normal gebelik yani..
bildiğim yardımcı olabilceğim bu kadar

insallah kızlar yaa ama ıkız olucagını sanmıyorum tek yumurtam vardı catlatma ıgnesı olmustum dıgerı mınıcıktı buyumus olabılırmıkı kafam cok karısık cok tesekkur ederım cvplarınız ıcın

tek yumurta ikizi olabilir..tek yumurtanın çatlayıp 2 ye bölünmesi ile oluşan gebelik yani..sadece 1 defa mı kan verdin?keşke en az 1 defa daha kan verseydin için rahat ederdi :44:
ben beta hcg yi 2 gün arayla 5-6 defa yaptırdım düzenli yükseliyor mu diye..çünkü benim de 3 kat artıyordu bende korkmuştum açıkçası..

sorun cıktımı pekı:26:

sorun cıktımı pekı:26:

yok canım yaa..maşşallah şuan 3 aylık hamileyim..2 li testi bile yaptırdım..sadece düşük riskim vardı 3 ay boyunca mümkün olduğunca yattım dinlendim..kanamalarım oldu bazen..düşük riskininde zaten biliyosun betahcg ile alakası yok..düşük riskini hamile kadınların çoğu yaşıyor..uzman tv de dr dan da dinledim hatta ben..hamile kadınlara sorun hepsi hamileliğin bi zamanında kanama geçirir dedi dr..
sende dert etme..ama bence 1 defa daha kan ver derim ben..acillerde bile bakıyolar betahcg ye..acilde ücretsiz bile baktırabilirsin akşam üzeri falan..

maşşallh allah sıze bağıslasın,ınsallah bende o gunlerı gorurum.evt en ıyısı bı kez daha kan verıyım ben

naptınız kızlar ya ben laborant olduğum halde cihaz elimin altında olduğu halde sizin kadar bhcg bakmadım artık ultrasonla takip edilmesi daha uygun bence çünkü bhcg değerleri artışı herkeste farkeder o yüzden normal aralıklar çok geniştir panik yapmaya gerek yok bence biraz sakin olup tadını çıkarın derim ben ilerde bulantılarınız başlarsa tat tuz kalmıyo valla:) sıkıntısız gebelikler dilerim herkese....

ben mecburen sık beta hcg baktırdım..çünkü hamileliğimi adete 5 gün kala öğrendim..öğrendikten 2 gün sonra kanamalarım başladı..her kanamadan sonra düşük mü,kimyasal gebelik mi vb diye dr lar yaptırmamı söyledi..söylemeselerde ben yaptırcaktım da gerçi..içim rahat etmiyordu çünkü sürekli kanamam vardı..çünkü düşük başlarsa beta hcg yükselmezmiş..bende o ölçüldü..benim ki hem mecburiyet hem kendi isteğimle oldu yani..

seninki özel bi durummuş kanaman olduğundan bahsetmediğin için niye bu kadar baktırdın anlamamıştım geçmiş olsun umarım artık sorunsuz gidiyordur sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah..

tşk ederim..valla 3 aydır yatıyorum sürekli..öksürmeye hapşırmaya bile korkuyorum :26: grip oldum çok hapşırdım kanamam oldu..dr a gittim hapşırmaktan kanama olur mu dedim olur dedi..3 ayım zor geçti ama olsun..sağlıkla kucağıma alayım da gerisi önemli değil..Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..

Son düzenleme:
ben de daha sonraki testim nerdeyse 3 katı çıktı diye doktorda tam birşey söylemiyor diye şüphyee kapılmıştım
burayı okuyunca rahatladım
geçen cuma hcg değerim 269.6
dün yani pazartesi hcg değerim 813.2
yarın doktor yine çağırdı hcg ve progesteron testi yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…