Kan değerim normal mi:(

doruk90

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2016
415
247
23
34
Kızlar bi sekiz günlük gecikmem var dört gün önce kan değerim 573 çıktı bugün dört gün arayla yaptığım kan değerim 1332 çıktı doktorum 2000 leede olması gerekirdi dedi korktum kese falan da çok ufak dedi pazartesi tekrar gel dedi sizce durum çok mu kötü ya on bir ay bekledim bu haber i almak için şimdi böyle pürüzler :(yşne de bin şükür

Kızlar bi sekiz günlük gecikmem var dört gün önce kan değerim 573 çıktı bugün dört gün arayla yaptığım kan değerim 1332 çıktı doktorum 2000 leede olması gerekirdi dedi korktum kese falan da çok ufak dedi pazartesi tekrar gel dedi sizce durum çok mu kötü ya on bir ay bekledim bu haber i almak için şimdi böyle pürüzler :KK43:yşne de bin şükür
Üzülme canım en azından artış göstermiş olumsuz düşünme bende adetten önce öğrendim kan değerim 33.80 di dün adet günüm tekrar yaptım 43.53 cıktı dgeerim 2 kat artmamis ti ama o kadar yazı okudum ki böyle ilerleyip sonra bir anda yükselen sen de üzülme senin yine daha iyi allahdan ümit kesilmez insalah herşey iyi olur senin için.

Yüzde 60 artması yeterli benim bebeğimi iki katı artış yok diye kürtaj oldum beklemedi doktor çok pişmanım bekleyin biraz lütfen

Yüzde atmış da hesaplasam bi 600 küsür rakam geri artış var rabbimden hayırlısı pazartesi bakalım nolacak kızlar Allah herkesin yüzünü güldürsün ne diyim :(

Yüzde atmış da hesaplasam bi 600 küsür rakam geri artış var rabbimden hayırlısı pazartesi bakalım nolacak kızlar Allah herkesin yüzünü güldürsün ne diyim :KK43:
Amin canım üzülme bekle az kaldı bede pazartesi tekrar kan verip muayaen olcsm

Evet doktor öyle söyledi kan ver sonra ultrason da bakalım dedi canım tekrardan
Evet bende çok üzgünüm dün kötüydüm bugün biraz iyiyim herşeye hazırlı davranıyorum benimde 2 günde 2 kat artmamis çünkü adetim pazartesiye kadar 3 gün gecikme olcak bakalım o zaman kaç çıkıcak değerim insalah kötü haber almam :)

Evet bende çok üzgünüm dün kötüydüm bugün biraz iyiyim herşeye hazırlı davranıyorum benimde 2 günde 2 kat artmamis çünkü adetim pazartesiye kadar 3 gün gecikme olcak bakalım o zaman kaç çıkıcak değerim insalah kötü haber almam :)
İnşallh rabbim hayırlısını verisn hepimiz için içim huzurlu herşey allahtan

Back
X