Kan değerime göre hamilemiyim ??

Con_con

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
42
16
3
Selam arkadaşlar bi sorum olacak 30 günde bir adet oluyorum 4 ay önce düşük yaptım yumurtlama zamanım adetime 4 gün kala oluyo bu ay 14 gün gecikti günüm ayın 19 unda kan testi yaptırdım 0 çıktı 21 nde birdaha yaptırdım 13.52 çıktı dr henüz görünmedim yarın görünücem aranızda böyle olan varmı sizce gebemiyim gebeysem değer neden bu kadar düşük geç döllenmemi 5 üstü gebelik oluyomuş kafam çok karışık yardımcı olurmusunuz

Daha yeni gebelik olabilir ve öyle gözüküyor.

gebesin. gun gun katlarak artar degerin.artmaz ise düşük olursa gene. lütfen devlet hast. dokt. git ve 3 düşük yaptım gerekli testleri yaptırmak istiyorum de.

eger gercekten duzenli regl oluyorsan 14 gunluk gecikme icin deger cok dusuk. bunun yanund 30 gunde bir regl goruyorsan adetine 4 gun.kala yumurta olusumu biraz zor. dr buyuk ihtimal kani tekrar ettirecek. hayirlisi olsun. dilerim gonlundeki olur.

ayrica degere gore gebesin buyukbihtimal gec yumurtlamadan dolayi gec dollenme olmus.

14 gün gecikmeden o düşük değer çıkmaz ki 3 gün gecikmeden 1000 küsür oluyor

Bu ay geç yumurtlama dönemi olduysa neyse de ,o kadar gün geçince değer az gibi ,yarın tekrar yenile testi değer artması gerek şimdi ye ...

Merhaba canım geç yumurtlama olabilir. Adet günü sandğım günden 10 gün evvel yumurtladm bu ay ve hamileyim :) benim değerimde yumurtlamanın 10.günü 11.89çıktı. Bugün tekrar yapılcak. Geçen ayda 6 gün kala yumurtlamıştım. Yani önemli olan artması

Çok sevindim canım hayırlı olsun bende bugün tekrar tahlil yaptırdım 100 çıktı hamileymişim geç yumurtlamadan dolayı geç döllenme olmuş normal bi durummuş rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah saglıklı bişekilde kucagımıza alırız

Çok sevindim canım. Benimde 186 çıktı bugün. Sağ salim doğsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…