kan degerine gore ilac kullanimi

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.544
63
Kizlar ben guatr hastasiyim surekli kullandigim guatr ilacim var ona devam ediyorum. Dr 7.haftamda bebegi gorunce folikasit verdi 90tane vardi icinde suan 20tane fln kaldi. Kan degerlerm normal oldgu icin baska ilaca gerek duymadi ben israr edince folikasit bitince decavit kullan dedi. 15. Haftamdaym folikasite devam ediyorm snra decavite baslicam ama hic baslamasam olur mu acaba cok buyukmus hap ben yutamiyorum buyuk olanlari ve folikasite devam etmemin bi zarari var midir?

Dekavit kullanma dedi bana çok güvendiğim iki Dr ve Doğum hastanesinde çalışan bir arkadaşımda kesinlikle kullanma dedi. Davalık olmuşlar ve kaybedilmiş dava. Bebeğin zihin gelişimini etkiliyormuş . İki gebeliğimde de kullanmadım

Ozeldeki dr kan degerime bakmadan elevit vermisti ondada domz katkisi varmis. Dvletteki ilaca gerek yok degerlernde eksklik yok dedi ama ilac degscekti dedigim icin tmm decavit verelm dedi. Keske demeseydim. Bdhaki gidisimde sorcam kullanmasam olurmu diye. Hayatta yutamam o kdr buyuk hapi bogulurum ben

Canım elevit ve dekavit aynı şeymiş hiç bir farkı yokmuş aynen babada domuz katkılı dedi

Dacavit suan piyasada. Olk gebeligimde onu kullandim. Oglumun zekasi yasina gore ilerde bile drun soyledigi. Elevitte sorun vardi. Decavit elevit esdeger olabilir multivitamin sonucta ikisi ama ikisi ayri firmalarda uretiliyor. Decavitin icinde folik asit var zaten. Multivitamin gerekli ne kadar dikkat etsende yetmiyor bebege. Sen bilirsin yinede. Baska bir ilac kullan istersen. Bana decavit yazdi ams istah cok arttiriyor diye baska ilac kullaniyorum.

Ilac kucuk olsa hic dusunmicemde nasıl yutuyosunuz bu ilaclari yaa benm bogazima takiliyor dilimin onune dusuyor geri

maalesef gebelikten sonraki 3-6 ay da kan ve multivitamine devam etmek gerekiyor.. tercih meselesi tabi ben hamileliğin son 2 haftasında kullanmadım, ilaca bile yerim yoktu şişkoluktan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…