Kan değerleri. Soru işareti bırakan bir hemşire😬

damlahanim22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
297
102
18
27
Bacılar kafama takıldı çok, soru işaretti bırakan bir hemşire diye başlayayım. 3 gün önce gebe olduğumu öğrendim. 3 gün boyunca 18-20 saat ara ile her gün kan verdim. Dün son kan verişimde hemşireye değerleri söyledim çok yavaş ilerliyor dedi. Düşük olabilir yada biyokimyasal olabilir dedi. 1 yıl önce b.kimyasal başımdan geçti tekrarlar mı bilmiyorum. Sorumun detayı şu bacılar. Benim gibi olup sağlıklı doğum yapan var mı😒
20211119_154733.webp

2 günde iki katına çıkmış olması gerekiyor. 16 kasım ve 18 kasımdaki sonuç 2 kattan fazla arttığını gösteriyor bi sorun yok gibi. Sağlıkla ilerlesin 🌸

Gayet güzel ilerliyor stres yapma kendine her gün değil iki günde bir takip et

2 günde iki katına çıkmış olması gerekiyor. 16 kasım ve 18 kasımdaki sonuç 2 kattan fazla arttığını gösteriyor bi sorun yok gibi. Sağlıkla ilerlesin 🌸
Ya amin inşaAllah çok rahatladım şuan gerçekten o kadar olumsuz konuştu ki ağlayacaktım

Gayet güzel ilerliyor stres yapma kendine her gün değil iki günde bir takip et
1 defa biyokimyasal gebelik geçirdiğim için garantiye almak istedim sonuçlar güzel ilerliyor mu diye her gün verdim kan 3 gün boyunca eşiminde ısrarı ile. Umarım 10 güne daha çok artar. Teşekkür ederim🥰🤩

acaba ne bekliyormuş hemşire hanım
değerin uzaya mı çıkması gerekiyormuş
tövbe yarabbim ayyy çok sinirlendim

yok canım yok gayet güzel değerin rabbım sağlıkla dogum nasip etsin

acaba ne bekliyormuş hemşire hanım
değerin uzaya mı çıkması gerekiyormuş
tövbe yarabbim ayyy çok sinirlendim

yok canım yok gayet güzel değerin rabbım sağlıkla dogum nasip etsin
Aminn inşaAllah canım Allah razı olsun. Vallah çok korkuttu beni içim içimi yiyordu dünddn beri. Tutunması için avakado tüket dediler. Tutunması için illa birşey mi yemek gerek😏

Pozitifim hep. Ama şöyle bişey de var. Kasık ağrısı var ve adet olacakmışım gibi sancı kramp oluyor. Lekelenme akıntım da var
Lekelenme akıntı için kadın doğuma git belki progestan falan verir sancılar normal sanırım buradaki gebelerin hepsi yaşıyor yazıyorlar

Lekelenme akıntı için kadın doğuma git belki progestan falan verir sancılar normal sanırım buradaki gebelerin hepsi yaşıyor yazıyorlar
Lekelenme dediğim öyle kan gibi değil pembemsi birşey akıntım da aşırı değil. Ama kasık ağrısı var hep. 3 haftalık gebelik bende ki. Yerleşme olabilir mi?

Lekelenme dediğim öyle kan gibi değil pembemsi birşey akıntım da aşırı değil. Ama kasık ağrısı var hep. 3 haftalık gebelik bende ki. Yerleşme olabilir mi?
Olabilir ama yine de kadın doğuma git derim onlemini al en azından için rahat edee

Olabilir ama yine de kadın doğuma git derim onlemini al en azından için rahat edee
3 gün önce gittim dr çok küçük dedi. 10 gün sonra tekrar gel dedi. Kese bile yoktu. Şöyle duydum çok çabuk yükselen beta hcg düşük olabilir yada biyokimyasal doğru mu böyle bir şey

3 gün önce gittim dr çok küçük dedi. 10 gün sonra tekrar gel dedi. Kese bile yoktu. Şöyle duydum çok çabuk yükselen beta hcg düşük olabilir yada biyokimyasal doğru mu böyle bir şey
O zaman lekelenmen varmiydi ? Yoksa eger doktora danış.

Öyle bişi yok çabuk yükselen sonra kimyasal olma falan öyle düşünme

O zaman lekelenmen varmiydi ? Yoksa eger doktora danış.

Öyle bişi yok çabuk yükselen sonra kimyasal olma falan öyle düşünme
Lekelenmem yoktu lekelenme şöyle akıntı gibi ama peçete ile silince görüyorum oda az pembemsi birşey sadece 2 gün gördüm. Omdan sonra görmedim

Lekelenmem yoktu lekelenme şöyle akıntı gibi ama peçete ile silince görüyorum oda az pembemsi birşey sadece 2 gün gördüm. Omdan sonra görmedim
Şimdi yoksa sıkıntı etm ama devam ederse mutlaka doktora gidin. Ablam 15. Haftasına kadar lekelenme gördü ilaç kullandi

Back
X