- 2 Ağustos 2013
- 38.474
- 129.817
- 798
- Konu Sahibi damlahanim22
Neresi yavaş Allah aşkına normalde 2 günde 2 kat beklenir sizin 1 günde olmuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa yok bende şuan akıntı var kaskk ağrısı var bunlar da normal dedi drŞimdi yoksa sıkıntı etm ama devam ederse mutlaka doktora gidin. Ablam 15. Haftasına kadar lekelenme gördü ilaç kullandi
Aynen normalAa yok bende şuan akıntı var kaskk ağrısı var bunlar da normal dedi dr
Yaa evet bana göre de güzel yükseliş. Geç döllenme de olabilir sizce ben 1000 ne zaman görürüm. Haftaya cum de gidecem o zaman 1000 bulur muNeresi yavaş Allah aşkına normalde 2 günde 2 kat beklenir sizin 1 günde olmuş.
Çok teşekkür ederim canımAynen normal
Cok sevindim rahatlamana keyfini cikart gebeliğin kendine dert edip zehir etmeÇok teşekkür ederim canımçok rahatladım yorumlarınız sağ olsun
Tamamdır Allahım razı olsunCok sevindim rahatlamana keyfini cikart gebeliğin kendine dert edip zehir etme
Bulur muhtemelen hatta günlük 2 kat artmaya devam ederse direkt kese görünür bileYaa evet bana göre de güzel yükseliş. Geç döllenme de olabilir sizce ben 1000 ne zaman görürüm. Haftaya cum de gidecem o zaman 1000 bulur mu
Hemşire içmişti sanırım hangi kafa ile demişse o zaman. Ya hesabıma göre 22 kasım da kan değerim 1.800 civarında oluyor2 katindan cok daha fazlasina cikmis ne olsun daha hemsire yaniliyor![]()
Yaptığım hesaba göre her gün 2 katı artıyorsa 22 kasım 1.800 buluyorBulur muhtemelen hatta günlük 2 kat artmaya devam ederse direkt kese görünür bile
Cumaya kadar daha da fazla olur kese görünürYaptığım hesaba göre her gün 2 katı artıyorsa 22 kasım 1.800 buluyor
Lekelenme dediğim öyle kan gibi değil pembemsi birşey akıntım da aşırı değil. Ama kasık ağrısı var hep. 3 haftalık gebelik bende ki. Yerleşme olabilir mi?
Yerleşme çok yüksek ihtimalle. Benim de öyle oldu 3 gün, kesildi sonra.Lekelenmem yoktu lekelenme şöyle akıntı gibi ama peçete ile silince görüyorum oda az pembemsi birşey sadece 2 gün gördüm. Omdan sonra görmedim
Hayırlısı olsunn inşaAllah keseyi görsek kalp atışını da duysam yeter. Çarşamba gitsem hastaneye peki belli olmaz mı senceCumaya kadar daha da fazla olur kese görünür
Hmm benim kesildi akıntı var şuanYerleşme çok yüksek ihtimalle. Benim de öyle oldu 3 gün, kesildi sonra.
1500 vajinal, 3000 lerde karından görülüyor kese. Bence bekleyin cumayıHayırlısı olsunn inşaAllah keseyi görsek kalp atışını da duysam yeter. Çarşamba gitsem hastaneye peki belli olmaz mı sence