Kan değerlerim

Tugba9

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2013
4
0
6
35
Kocaeli
17 ekimde tüp bebek transferim gerçekleşti 28 ekimde kan tahlilim vardı sonuç 70.18 bu 11 günlük kan değerim oluyo aradan 3gün geçtikten sonra yani 31 ekimde tekrar kan tahlili yaptırdım sonuç 350.09 çıktı pazartesi günü dr kontrolüm var aşırı derecede merak ediyorum sizce durum ne ikiz olma şansı varmı? neden sonuçlarım bu kadar yüksek çıkıyo bana yardımcı olursanız sevinirim

merhaba ilk başta hayırlı olsun bebeğin.doktorlar daha iyi bilir ama genelde tüp bebekte normal koşullarla hamile kalmaktan ikiz bebek şansı daha yüksek.banada sanki ikiz gibi geldi.ikiz bebişlerin olmasını istiyorsan ne güzel..bende hamileyim şuan.allah sağlıklı va hayırlı evlatlar versin

çok teşekkür ederim Allah sanada evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. o kadar çok uğraştım ki tek olsun ikiz olsun farketmez rabbim kucağıma almayı nasip etsinde kaç olduğu önemli deil:)

amin inşlh teşekkür ederim
seni çok iyi anlıyorum bende çok devrelerden geçtim.ilk hamile olduğumu öğrendiğimde çok heycanlıydım.erken doğum yaptım ve belli süreçleri geçirdim.ama çok şükür seninde dediğin gibi sağlıklı olsunda hiç önemli değil.şuan ikinciye hamileyim.inşlh herkesi allah evlatlarını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin....

Değerleriniz çok iyi kesin sonucu doktorunuz verir
Bu arada tebrik ederim
Rabbim gönlünüzden geçeni versin(ikiz veya tek)

Hayirli olsun Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Bana ikiz gibi gelmedi tabi zaman lazim onun icin Allah gonlunuDen geceni nasip etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…