kan degerlerime bakarmısınızzz

izmirhayal

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
1.834
24
318
40
İzmir
kızlar adete 5 gün kala 0.81 adeti 4 gün geçince 131 8 gün geçince 402 birgün sonra 586 cıktı nasıl normal deilmi lütfen acil yardım edin banaaa

canım 2 günde bir yaklaşık ikiye katlaması gerek..takibe devam et..doktorun daha iyi bilgi verir..

ben hiç yaptırmadım adetim geçince direk doktoruma gittim sende bir an önce doktoruna görünmelisin

Bence gayet normal canım. Tebrik ederim seniiii opuyorumnanaktan
Hatırlarsan Ağustos-Eylül gibi aynı dönemlerde düşük/kürtaj yaşamıştık. Ben de şimdi 4 aylık hamileyim. Sana da çoookk sevindim canım. Hayırlısıyla bu sefer bebeklerimizi kucağımıza alacağız inşallah... HCG 1000i geçince ultrasonda kese görülebiliyor, ona göre git bence doktora, yoksa erken gitmenin de bir manası yok. Çok öptüüm opuyorumnanaktan

kızlar adete 5 gün kala 0.81 adeti 4 gün geçince 131 8 gün geçince 402 birgün sonra 586 cıktı nasıl normal deilmi lütfen acil yardım edin banaaa

canım sevinmelisin cünkü değerlerin artıyor.yani düşmüyor.herkesde farklıdır bu hormonun artışı.kimisinde az artar kimisinde de cok.mesela benim adet günümdeki değerim 42.55 ti.4 gün sonra 1350 oldu.bak mesela benimki fazla artmış.fazla artıncada dış gebelik derler.ama allaha şükür benim kızım cok sağlıklı.allah sağlıklı doğurmyıda nasip eder inşallah bana.o yüzden sakın moralini bozma.değerlerin bir şekilde artıyor ona sevin

24ünde 586 ise değerin artık çoktan 1000i geçmiştir canım bence bir doktora git bir an önce de rahatla yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…