- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kesem göründüğünde Dr muhtemelen kan değerin 1500 civarındadır demişti.ortalama o değerlerde görünüyor muhtemelen görünür diye düşünüyorum hayırlısı olsun cnmhcg değerlerim:
9 eylül-21.61
11 eylül-67
13 eylül-307.52
17 eylül-1811.49
bu değerlere göre 20 eylülde kese oluşur mu kızlar? yaşadığım yerde ultrason yok ile de 1.5 saatte gidiliyor ve beni çok kötü araba tutuyor.eğer erkense ertelemek istiyorum.beni bilgilendirir misiniz?
Canim kese gorunmwsi icin degerin 5ooo olmaso gerekiyor gun asiri iki katina yikselduguni dusunursek kese gorunur diye dusunuyorumhcg değerlerim:
9 eylül-21.61
11 eylül-67
13 eylül-307.52
17 eylül-1811.49
bu değerlere göre 20 eylülde kese oluşur mu kızlar? yaşadığım yerde ultrason yok ile de 1.5 saatte gidiliyor ve beni çok kötü araba tutuyor.eğer erkense ertelemek istiyorum.beni bilgilendirir misiniz?
tşk.bebeğin sağ salim doğar inşaallah.birşey daha sormak istiyorum alttan muayene denilen şey her zaman mı oluyor?Benim kesem göründüğünde Dr muhtemelen kan değerin 1500 civarındadır demişti.ortalama o değerlerde görünüyor muhtemelen görünür diye düşünüyorum hayırlısı olsun cnm
ilk muayene alttan mı oluyor???????Ilk kontrolde zaten alttan muayene yapıyorlar o saman kese görünür o değerde..ama göbekten usg ile bakarlarsa o zaman değerin 7000 civarında olması gerekir
Dr na bağlı cnm ben ilk gebeliği öğrendiğinde Dr sadece dış gebelik ihtimaline karşı alttan muayene etti devlete gitmiştim.sonrasında kendi Dr ma gittim ve hep göbekten usg ile bakıldı..ama bu durum Dr göre değişiyor.alttan da bakarsa endişelenme ilk zamanlar daha net cvp verebilmek için alttan bakıyorlartşk.bebeğin sağ salim doğar inşaallah.birşey daha sormak istiyorum alttan muayene denilen şey her zaman mı oluyor?
alttan muayene ultrason cihazıyla mı yapılıyor canım?Dr na bağlı cnm ben ilk gebeliği öğrendiğinde Dr sadece dış gebelik ihtimaline karşı alttan muayene etti devlete gitmiştim.sonrasında kendi Dr ma gittim ve hep göbekten usg ile bakıldı..ama bu durum Dr göre değişiyor.alttan da bakarsa endişelenme ilk zamanlar daha net cvp verebilmek için alttan bakıyorlar
Evet ama merak etme can yakıcı yada dayanılmayacak bi durum değil topu topu 1 dakika ya sürer ya sürmezalttan muayene ultrason cihazıyla mı yapılıyor canım?
benim değerim 1910ken alttan ultrasyonla gördü doktor normal ultrasyonda da görünüyor diye biliyorum bu değerlehcg değerlerim:
9 eylül-21.61
11 eylül-67
13 eylül-307.52
17 eylül-1811.49