kan dokulecek dedi dokuldu soyledigi hersey çikti sirada kotu birsey var korkuyorum

pelin7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
3.551
25
118
Antalya
uzun zaman sonra sevdigim falci hakiinda kotu seyler duydugumdan beri fal baktirmiyorum.taa ki iki ayri birbirini tanimayan insandan aman aman seyler duyaana kadar.ucreti ogrendim 250 tl bi sure dusundum içim içimiyedi bir ay aradim bakmadi sira bana geldi sadece yuz yuze bakan normal tarzi tipi olan korkutucu bi kadin degil ve baktirdim kan dokulecek dedi dokuldu soyledigi hersey çikti suan sirada kotu birsey var ve ben çok korkuyorum olmamasi için ne yapabilirim.birsey biliyo musuniz duydugunuz falan

Canım pek inanmamanı öneririm . sonuçta fala inanma fallsiz kalma demişler.Olacak şeyleri yalnızca allah bilir ha falda da gerçekler çıkar tabiki ama %100 orada görülenler olucak diye bir şey yok . Boyuna onu düşünüp negatif enerjiyi getirme tatlım , kafanda kurup daha kötü olabilirsin benden sana tavsiye :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

uzde 80 çikip tek çmayan o kkalinca rahatsiz oldum bakalim o da bir haftaya belli olacak.tarihe Bakilirsabir ay içinde dedi.gerçi uç hafta kaldi ama bana sanki bir haftta Kalmis

uzde 80 çikip tek çmayan o kkalinca rahatsiz oldum bakalim o da bir haftaya belli olacak.tarihe Bakilirsabir ay içinde dedi.gerçi uç hafta kaldi ama bana sanki bir haftta Kalmis

Canim cok merak ettim tam olarak ne olacak dedi? Bana özelden mesaj atar misin? Biraz sakinlemeye calis kafani bosalt kadinin söylediklerinden.. bak bana 5-6 sene önce bir falci o kadar cok seyi bildi ki birde bana sonunda dedi ki sen yakinda tecavüze ugrayacaksin.. ne kadar korkmustum kafama takmistim.. yanimdan sinek ucsa panik oluyordum psikolojimi alt üst etmisti manyak kari.. tabi ki Allaha sükür dedigi olmadi! Bu gün bazen aklima geliyor gülüyorum bile hatirladikca.. kafana takma pozitif düsün, negatif olup kötüyü cagirma derim..

Son düzenleme:
o kadar kotu biseyi de soylemek iyi degil aslinda insani çok kotu etkiliyo.burda biri tuz mu su mu bisey at faldan sonra gerçek olmasin demisti nasil nereye atcam bien varsa diye yazdim ama yok sanirim

iyi düşün iyi olsun derler sen kesin olucak diye kafanda kurma olmucağını düşün inanmak enerjisi bu durumu besler inanma

bi tanesi bile çikmasaydi o zaman derdim ama atamiyorum kafamin çinde hep dusunmiycem diyorum ruyalarima giriyo bu sefer

Hem para verip psikolojiyi bozmak buna denir bence Allah'a dua edin güzel şeyleri aklınıza getirin olumsuzluğu çağırmayın. Rahat olun kötü şeyler olmayacak inşallah.

her soyledigi çikti iyi ve kotu.bir tek bu kaldi ondan korkuyorum isi makaraya vurmaya çalisiyorum ama bi yandan da baska falci arayisina giriyorum onlarda ayni seyi soyleyecekler mi diye .iki hafta kaldi sanirim.dua ediyorum ama içim içimi de yemiyor degil.bugun baktirdim birine sallamasyon seyler anlatti benle alakasi olmayan.sinirlerim bozuluyo

olacagi yoksada olur tobe tobe telapati yonuyle evrene kotu dusunceler yollama.tahminimce bir yakininin olecegini soylemistir bunu Allahtan baskasi bilemez 250 lira verip bide piskolojinizimi bozdurmussunuz,sanirim bi 250 daha verip piskiyatriste tedavi olmaniz gerekicek.sayet reklam yapmiyosaniz

Son düzenleme:

geleceği Allahtan başkası bilemez. şimdi sen kendini inandırdığın için çıkarsa ondan çıkar canım. diğerleri tesadüf sadece yada sınanıyorsun Allah tarafından. inamıyorum de içinden. canım bişey olmaz Allahın izniyle içini ferah tut

olum degil dedigi.içimden de disimndan da inanmiyorummmm diyorum o zaman.

antalyada saadet adinda bi bayan.tarot bakiyor çok iyi.dedigi son sey dun çikti oo yuzden giremedim.çikmaz diye çok geçirdim içimden ama o da çikti çok moralsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…