Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de anlamadim tuvalette fark ettimcisim sokmadıydan nasıl kan geldi
Günü değil düzenli olurum. Bir daha gelmedi amaRegl olmuş olmayasın
O panikle düşünemiyor insan zaten klitoris e yaptım ama kanda pembemsi renkteydi birden korktumNasil gitsin Allah askina bir sey sokmadan?
Fazla sert yaptıysan mumuşun tahriş olmuştur..Bugün mastur.. dan sonra biraz kan geldi. Ama herhangi bir cisim vs ile yapmadım. zaten daha yukarıdan yaptım yani fazla detay olabilir ama emin olmak icin sordum kusura bakmayin. Bakireligim gitmiş mıdır?
Zar denilen şey hemen öyle yirtilmazBugün mastur.. dan sonra biraz kan geldi. Ama herhangi bir cisim vs ile yapmadım. zaten daha yukarıdan yaptım yani fazla detay olabilir ama emin olmak icin sordum kusura bakmayin. Bakireligim gitmiş mıdır?
Yok parmak girmedi zaten klitoris yaptım. Aşağı dokunmuyorum hicparmagını sokmuş olabilirmisin meselaa
birşey sokmadıgına emınsen psikolojiktir ,
Bir şey olmamış canım rahat ol o öyle kolay kolay yapılacak bir şey değil ve sen oralarda gezmemişsin bileYok parmak girmedi zaten klitoris yaptım. Aşağı dokunmuyorum hic
Parmak girmedi zaten klitoris e yaptım ağrı acı falan da yok zatenCisim değil ama parmagınlada yapmıs olabilirsin
Veya zarar vermiş
En iyisi bi kadın dogumcuya gitmen
Hoş gitse artık ne yapabilirsin ki
Yaa teşekkür ederim ben de bu kadar kolay olsa ilk geceden millet niye korksun ki hiç birşey hissetmedim dedim böyle hafiften kahverengilesti sonra gelen şey iltihap falan olabilir. Çok rahatladım saolunBir şey olmamış canım rahat ol o öyle kolay kolay yapılacak bir şey değil ve sen oralarda gezmemişsin bile
Gerçek mi . Valla en çok içime su serpen yorum gerçekse:)Bi arkadasim agda yaparken kanlar icinde kalmis hastanede almis solugu. Bozulmamis :))