Kan geldi..

Tospik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
305
153
53
Ankara
Bugün mastur.. dan sonra biraz kan geldi. Ama herhangi bir cisim vs ile yapmadım. zaten daha yukarıdan yaptım yani fazla detay olabilir ama emin olmak icin sordum kusura bakmayin. Bakireligim gitmiş mıdır?

Git bi git hastahaneye git muayne ol baksınlar orda anlarlar kızlığına bişey olmuş mu

Cisim değil ama parmagınlada yapmıs olabilirsin
Veya zarar vermiş
En iyisi bi kadın dogumcuya gitmen
Hoş gitse artık ne yapabilirsin ki

Bugün mastur.. dan sonra biraz kan geldi. Ama herhangi bir cisim vs ile yapmadım. zaten daha yukarıdan yaptım yani fazla detay olabilir ama emin olmak icin sordum kusura bakmayin. Bakireligim gitmiş mıdır?
Fazla sert yaptıysan mumuşun tahriş olmuştur.. 😊😊 ayrıca zar vajinanın hemen girişinde bile değil bi kaç cm içeride duruyor.. bi şey olmamış korkma yani😂😂

Zar denilen şey hemen öyle yirtilmaz
Biraz ileride hem,yirtildigini hissedersin bence öyle olmuş olsa

Bir şey olmamış canım rahat ol o öyle kolay kolay yapılacak bir şey değil ve sen oralarda gezmemişsin bile
Yaa teşekkür ederim ben de bu kadar kolay olsa ilk geceden millet niye korksun ki hiç birşey hissetmedim dedim böyle hafiften kahverengilesti sonra gelen şey iltihap falan olabilir. Çok rahatladım saolun

Back
X