- 13 Ekim 2015
- 142
- 49
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deneyeceğim tşkrler canmTahin al ustune çıkan yağı sur canım kuzenim öyle kurtuldu
butun bayanlar yapılabileçekleri söylemişler zaten ama bunlar yara iyileşmesi için gecerli olan seyler sizin sorununuz meme bası olmadığı için cocugun emerken daha cok caba sarfedip zedelemesi aynı zamanda sütün az gelmesi ve göğüs ucunun uyarılamaması nedeniyle sutun azalması sorunu temelden cözmek için meme basınızı cıkarmak gerekli göğüs ucu koruyucular bunu için değil zaten.. göğüs ucunuz bir cıksa yara da olmayacak bebeğiniz yeterliemdiği için sütünüzde artacak şimdi size bir yöntem tarif edeceğim umarım yapabilirsiniz 5 cc lik bir boş enjektörü (şırınga) iğnesini takmadan elinize alın içini çekip cıkarın parmakla itilen yeri elinize bir bıcak alın ve dışının iğne takılacak yerini yani ağzını kesin elinizde oluşan boruya cıkardığınız pistonu ters bir şekilde takın şimdi düzgün kısmını (kestiğiniz kısmı değil )tam göğüs ucuna yerleştirip meme basını sırınganın içine cekin yani basit bir vakum sistemi ilk baslarda yaradan dolayı biraz acıyabilr ama dayanırsınız o sekilde meme basınız cıkacak geri küçülmeden bebeğe verin emsin o sekide bir kaç kez emzirdiğinizde artık meme basınız cıkmış olacak deneyin umarı anlatabilmişimdir.Bebeğimi emziriyorum fakat ucum olöadığı için silikon uc kullanıyorum emerken canım çok acıyor ve kan geliyor ne yapabilirim lanolin göğüs ucu kremleri hepsini denedim kızımıda emzirmemezlik etmiyorm kan gelince duraklıyorm artı mamada veriyorum sütüm yetmiyor![]()