kan geliyorr!!!

skryeufk

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
142
49
13
Bebeğimi emziriyorum fakat ucum olöadığı için silikon uc kullanıyorum emerken canım çok acıyor ve kan geliyor ne yapabilirim lanolin göğüs ucu kremleri hepsini denedim kızımıda emzirmemezlik etmiyorm kan gelince duraklıyorm artı mamada veriyorum sütüm yetmiyor :KK43:

Ay acil şifalar inşallah. Acaba zeytin yağı falan rahatlatmaz mı az da olsa?

off çok acır o şimdi benimde öyle kanıyordu ama ne kullandım da geçti hatırlamıyorum 8 yıl oldu... şöyle yuvarlak balık yağı gibi birşeydi patlatıp sürülüyodu ama ismini unuttum:((

Canm benim geçmiş olsun insiallah bebeğini doya doya emzirirsin. Ayrıca allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin insiallah.
Canm kendi sütünü sür göğüs ucuna benimde ilk bir kaç gün öyle olmuştu lanolin falan bende kullandım. Ama anne sütü gerçekten çok iyi geliyor canm.:KK24:

Ben eczanede çalışmıştım bir sene kadar oradan hatırladığım bepanthene merhem öneriyordu doktorlar ondan kullanın isterseniz.

Benimde çok kötü olmuştu, benim çözümüm ayva çekirdeği oldu. 4-5 tane ayva çekirdeğini yarım çay bardağı suda bir gece bekletin, jelleşiyor zaten, bunu sürün bir kaç defa, 1-2 güne bir şey kalmaz.

Ayva çekirdeğini su da bekletip jelimsi kıvamda olunca sürün iyi geldiğini duymuştum.İnşallah bir faydası olur.

Yapmanız gereken tek şey şu: Sütünüzü sağın, parmağınızla gögüs ucuna sürün....Ve gögsünüzü kapatmayın, açık bırakın....Allahın inziyle iyi olacaksınız.....

!!! Sakın emzirmeyi bırakmayın bu arada....!!!

ayva cekırdegını 1 bardak suda bekletın bı gece
jellesır
onu sureklı surun
doktorada sorun nasıl acıyodur sımdı :(
bı an once gecer ınsallah

Zeytinyagıyla bi cay kaşıgı nişastayı karıştır bi çay tabagında krem gibi oluyo zaten onu sürekli sür en pahalı kremlerden bile daha etkili canım Allah şifa versin

Ben hem lanolin kullanmıstım her emzırme sonrası..hemde kendi sutumu surmustum..

Bunu ayakkabı vurması gibi duşun..alışma surecinde çok fena acı çekiyorsun..

1-2 haftaya duzelıyor.geçmiş olsun,acısı çok fenadır onun..

Temiz tut açık bırak göğüslerini. Hava alması çok önemli. Annem benim için ayva çekirdeğini suda bekletmişti, krem gibi olmuştu. onu sürmek epey rahatlatmıştı beni. Geçmiş olsun.

Hepsini deneyeceğim inşallah geçer kan gelmesi kızımında kan emmesi beni çıldırtıyor

Geçecek canım. Bende çok emzirdim yara olmuş haliyle. Göğsünü Islak Bırakma. Göğüs peki kullanıyorsan sık sık değiştir ve hava almasını sağla.

tüm bu önerilen formüllerin yanında birde şöyle bir durum var, zaten hassas olan göğüs uçlarınız sütyene sürtündükçe daha çok hassaslaşıyor. iyileşmeyi hızlandırmak için, disk şeklindeki makyaj pamuklarına sızma zeytinyağı damlatıp göğüs uçllarınızı kapatın, sütyeni üzerine takın. yağ yaralarınızı yumuşatacağı için daha az acı duyarsınız, iyileşme de hızlanır hemde emzirmeden önce silmenize gerek yok
maalesef hepimizin bebekleri bir miktar kan yuttu, yapacak birşey yok maalesef

Bebeğimi emziriyorum fakat ucum olöadığı için silikon uc kullanıyorum emerken canım çok acıyor ve kan geliyor ne yapabilirim lanolin göğüs ucu kremleri hepsini denedim kızımıda emzirmemezlik etmiyorm kan gelince duraklıyorm artı mamada veriyorum sütüm yetmiyor :KK43:
butun bayanlar yapılabileçekleri söylemişler zaten ama bunlar yara iyileşmesi için gecerli olan seyler sizin sorununuz meme bası olmadığı için cocugun emerken daha cok caba sarfedip zedelemesi aynı zamanda sütün az gelmesi ve göğüs ucunun uyarılamaması nedeniyle sutun azalması sorunu temelden cözmek için meme basınızı cıkarmak gerekli göğüs ucu koruyucular bunu için değil zaten.. göğüs ucunuz bir cıksa yara da olmayacak bebeğiniz yeterliemdiği için sütünüzde artacak şimdi size bir yöntem tarif edeceğim umarım yapabilirsiniz 5 cc lik bir boş enjektörü (şırınga) iğnesini takmadan elinize alın içini çekip cıkarın parmakla itilen yeri elinize bir bıcak alın ve dışının iğne takılacak yerini yani ağzını kesin elinizde oluşan boruya cıkardığınız pistonu ters bir şekilde takın şimdi düzgün kısmını (kestiğiniz kısmı değil )tam göğüs ucuna yerleştirip meme basını sırınganın içine cekin yani basit bir vakum sistemi ilk baslarda yaradan dolayı biraz acıyabilr ama dayanırsınız o sekilde meme basınız cıkacak geri küçülmeden bebeğe verin emsin o sekide bir kaç kez emzirdiğinizde artık meme basınız cıkmış olacak deneyin umarı anlatabilmişimdir. ;)

zaman tek ilacı.. zamanla nasır oluyor artık geçiyor..
benimde kanamıştı baya. pes etmeyin zor da olsa emzirin..

Back
X