- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
- 688
- Konu Sahibi sanslihayatim
-
Çatlak olabilir diye düşünüyorum. Çatlakta söylemesi ayıp dışkılarken bıçak kesisi gibi bir acı hissedilir.Selam kizlar
Ben de gastrit ve hemoroid var.
Ve haftalardir bogazimda bi sorun var. Grip olacakmisim gibi, sabah kalkinca agriyor şiş gibi. Öksürük oluyor zaman zaman.
Sonrasinda gercekten grip oldum, o bitti derken tekrar ateşlenme ve bu kez corona oldum. Antibiotik kullandim.
Oda bitti derken, aralarda 3er kez makatimdan kan geldi. Bilirsiniz hemoroidde, hissedilen bi parca vardir ya, böyle top gibi şiş. O kesinlikle patladi, eskisi gibi elime gelmiyor yada indi bilmiyorum. Ama ondan beridir 3 kere makattan ayri zamanlarda , büyük abdestten sonra makattan kan geldi kagida.
Gastritim azdi diye doktora ilac yazdirmistim ama bogazim hala ayni durumda..
Bu ne olabilir yasayan ve bilen var mi ?
( tabiki doktora gidicem ama en erken cuma gidebilirim)
Bilmiyorum bende hic bir agri sizi olmadi hic birindeÇatlak olabilir diye düşünüyorum. Çatlakta söylemesi ayıp dışkılarken bıçak kesisi gibi bir acı hissedilir.
Çatlakta dışkılama sonrası kan geliyor. Genelde kabıza yakın dışkılamada acı hissedilir. Eğer çatlak var ise bu da doktora gitmek için bir sebep. Geçmiş olsun.Bilmiyorum bende hic bir agri sizi olmadi hic birinde
Bende de ona benzer bir durum olmuştu. Hemeroid değilim ama açık kırmızı renk kan gelmişti. Muayene oldum, tetkikler yapılmıştı. Temiz çıktı. Tanıdığımız bir genel cerraha, Dr a gitmenin öncesinde bu durumu anlatınca bana ilk sorduğu soru bu yakınlarda antibiyotik kullandın mı? Sorusu olmuştu. Açık renk kandan çok korkulmaması gerektiğini söyledi. koyu renkli kan ürkütücü bulunurmuş. Ben de antibiyotik kullanmıştım. Antibiyotik bağırsak florasını bozuyormuş, sonrasında bu şekilde kanama olabilirmiş. Bende öyle olmuştu ki, zaten siz hemerodmişsiniz. Kanamada ağrı olacak diye bir şart yok. Bende ağrısız olmuştu.Selam kizlar
Ben de gastrit ve hemoroid var.
Ve haftalardir bogazimda bi sorun var. Grip olacakmisim gibi, sabah kalkinca agriyor şiş gibi. Öksürük oluyor zaman zaman.
Sonrasinda gercekten grip oldum, o bitti derken tekrar ateşlenme ve bu kez corona oldum. Antibiotik kullandim.
Oda bitti derken, aralarda 3er kez makatimdan kan geldi. Bilirsiniz hemoroidde, hissedilen bi parca vardir ya, böyle top gibi şiş. O kesinlikle patladi, eskisi gibi elime gelmiyor yada indi bilmiyorum. Ama ondan beridir 3 kere makattan ayri zamanlarda , büyük abdestten sonra makattan kan geldi kagida.
Gastritim azdi diye doktora ilac yazdirmistim ama bogazim hala ayni durumda..
Bu ne olabilir yasayan ve bilen var mi ?
( tabiki doktora gidicem ama en erken cuma gidebilirim)
Evet acik renkti benimde. Fakat ben daha antibiotige baslamamistim o aralar. Ondan önce olduBende de ona benzer bir durum olmuştu. Hemeroid değilim ama açık kırmızı renk kan gelmişti. Muayene oldum, tetkikler yapılmıştı. Temiz çıktı. Tanıdığımız bir genel cerraha, Dr a gitmenin öncesinde bu durumu anlatınca bana ilk sorduğu soru bu yakınlarda antibiyotik kullandın mı? Sorusu olmuştu. Açık renk kandan çok korkulmaması gerektiğini söyledi. koyu renkli kan ürkütücü bulunurmuş. Ben de antibiyotik kullanmıştım. Antibiyotik bağırsak florasını bozuyormuş, sonrasında bu şekilde kanama olabilirmiş. Bende öyle olmuştu ki, zaten siz hemerodmişsiniz. Kanamada ağrı olacak diye bir şart yok. Bende ağrısız olmuştu.
Evet belkide ama catlak demedi doktor. Direkt mide bagirsaga hortum salinmasini istedi. Randevu almam lazimÇatlakta dışkılama sonrası kan geliyor. Genelde kabıza yakın dışkılamada acı hissedilir. Eğer çatlak var ise bu da doktora gitmek için bir sebep. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?