Kan grubu negatif olan anneler

MorSeker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
596
571
103
Merhaba kızlar konu doğru yerdedir umarım

Bende takip edip pek fazla yazamayanlardanım. ..
Kızlar benim kan grubum Arh - eşimin Brh +
3 yasinda bi oğlumuz var ilk gebelikte uyusmazlik sorun olmuyor doğumdan sonra igne oldum suan 2. Gebeliğim var 11 haftalık 2 hafta önce yorgunluktan tek seferlik lekelenme oldu dr ya gittim negatif olduğumdan indirekt coombs baktılar (yanlış yazmış olabilirim) ve uyuşmazlik iğnesi vurdular normalde sorun olmazsa galiba 28. Haftalarda felan oluyormuş igne bende lekelenme var diye dr uygun gördü kanama düşük vb durumlarda iğnenin etkisi geçeceğinden igne oluyormuş
Ayy çok uzun oldu :eek:
Varmı benim gibi olan daha deneyimli anneler neler yapayım veya daha neler bilmem lazim :KK15:

Merhaba kızlar konu doğru yerdedir umarım

Bende takip edip pek fazla yazamayanlardanım. ..
Kızlar benim kan grubum Arh - eşimin Brh +
3 yasinda bi oğlumuz var ilk gebelikte uyusmazlik sorun olmuyor doğumdan sonra igne oldum suan 2. Gebeliğim var 11 haftalık 2 hafta önce yorgunluktan tek seferlik lekelenme oldu dr ya gittim negatif olduğumdan indirekt coombs baktılar (yanlış yazmış olabilirim) ve uyuşmazlik iğnesi vurdular normalde sorun olmazsa galiba 28. Haftalarda felan oluyormuş igne bende lekelenme var diye dr uygun gördü kanama düşük vb durumlarda iğnenin etkisi geçeceğinden igne oluyormuş
Ayy çok uzun oldu :eek:
Varmı benim gibi olan daha deneyimli anneler neler yapayım veya daha neler bilmem lazim :KK15:
İnş bir daha lekelenmen yada kanama olmaz ama olursa da derhal doktora başvur her seferinde. Bence doktorun doğru bir uygulama yapmış. İnş sağlıkla büyür bebişin

Back