kan hapı ve vıtamın

ayseulas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
1.123
804
73
kızlar 5 gundur ıcemıyorum cunku patlıcaktım şişkınlıkten benım gıbı olan varmı butun sıstemımı bozdu kan hapı

kızlar 5 gundur ıcemıyorum cunku patlıcaktım şişkınlıkten benım gıbı olan varmı butun sıstemımı bozdu kan hapı
Gebeliğimin 9. Haftası içindeyim bana da doktorum vitamin ve kan hapı verdi . Sabah aç karnıma kan hapı içiyordum mide bulantılarımı çok arttırdı . Ben de bugün içmedim :/

Gebeliğimin 9. Haftası içindeyim bana da doktorum vitamin ve kan hapı verdi . Sabah aç karnıma kan hapı içiyordum mide bulantılarımı çok arttırdı . Ben de bugün içmedim :/
aynen rahatsız edıcı dr gıttıgımde soylıcem 5 gundur çok rahatım içtıgımde yemek bıle yıyemıorum hıc kılo almadım ya 55 55,5 arasında gıdıp gelıorm:)

Ayy beni de ishal etmisti demir takviyesi, dr. Ilaci degisti gecti. Suan kabizlik cekiyorum acep alip kan hapi mi icsemm:KK33:

Ben kan hapı ve vitamine ek olarak kan sulandırıcı ve progestan içiyorum kızlar. Anne olmak kolay değil progestanı bir gün alsanız yaşamaktan soğursunuz, ben oral yoldan aldığımda bonzai etkisi yaptığından vajinal olarak alıyorum ve fazla itemediğim için kocam sabah akşam itiyo ilacı. Bıktığınızda aklınıza ''iyi ki doğurmuşum'' diyen tontiş sevimli teyzeler gelsin aklınıza.

Hap almak bisey mi ben hergun igne vuruluyorum,mosmor heryerim ve derim sertlesmis iyice batmiyor artik, zorla iceri sokuyorum :( hamileligi de dogurmasi da buyutmesi de zor ama gel gor ki anne olma istegi hepsinin önüne geciyor, dusununce cok mantiksizz aslinda ya :lülülü:

Hap almak bisey mi ben hergun igne vuruluyorum,mosmor heryerim ve derim sertlesmis iyice batmiyor artik, zorla iceri sokuyorum :KK43: hamileligi de dogurmasi da buyutmesi de zor ama gel gor ki anne olma istegi hepsinin önüne geciyor, dusununce cok mantiksizz aslinda ya :lülülü:
Geçmiş olsun canım burada klomen kullanan, aşılama yaptıran, tüp bebek yaptıran hanımlar ne olur alınmasın ama o kadar zorlanıyorlar ki şükrediyorum, düşük yapmış biri olarak bebeğimin hareketini hissedince şükrediyorum. Bu arada senin gibi benim de aklıma gelmiyor değil aslında akıl karı değil masrafı, ağrısı sancısı, ilacı, doğum ağrısı, doğunca çişi kakası, ağlaması vs vs annelik içgüdüsü olmasa çekilir kahır değil. :D

Bende asiri kansizlik vardi doktor maltofer verdi. Ve tadi cok gzl bi ilacm hicte mide bulandirmiyor. Seker gibi :)

Hap almak bisey mi ben hergun igne vuruluyorum,mosmor heryerim ve derim sertlesmis iyice batmiyor artik, zorla iceri sokuyorum :KK43: hamileligi de dogurmasi da buyutmesi de zor ama gel gor ki anne olma istegi hepsinin önüne geciyor, dusununce cok mantiksizz aslinda ya :lülülü:
Geçmiş olsun ne iğnesi vurduruyosun canım başta bende yaptırdım şimdi vitamin ve kan hapı kullanıyorum

İnsAllah bu bebeginide saglicakla kucagina alirsin. Benim 3 dusugum var. Test yaptirdim sonucunu bekliyorum. Bizim ailede kan pihtilasmasi sorunu yok. Ama bu sorunu vucut kendiligindende uretebiliyormus. Cok sigara iciyorum ve nefesim darlaniyor. Kan pihtilasmasini belirtilerinde. Nefes darligi var yaxiyor. Ama bu sigraya mi bagli yoksa kan pihtilasmasi mi var onu sonuc belirlicek .. Birde pihtilasma olanlarda adeti pihtili oluyormus oyle bir sorunum yok Adetim pihtili gelmiyor.
Benim ilk bebegim dusuk sadece, ikinciyi hic bir kan sulandirici kullanmadim dogum yaptim ama sonra sıkıntilarim oldu. Yani bebekten ote kendim icin vuruluyorum diyebilirim,onlem amacli

İnsAllah bu bebeginide saglicakla kucagina alirsin. Benim 3 dusugum var. Test yaptirdim sonucunu bekliyorum. Bizim ailede kan pihtilasmasi sorunu yok. Ama bu sorunu vucut kendiligindende uretebiliyormus. Cok sigara iciyorum ve nefesim darlaniyor. Kan pihtilasmasini belirtilerinde. Nefes darligi var yaxiyor. Ama bu sigraya mi bagli yoksa kan pihtilasmasi mi var onu sonuc belirlicek .. Birde pihtilasma olanlarda adeti pihtili oluyormus oyle bir sorunum yok Adetim pihtili gelmiyor.
Pihtilasmanin bir suru etkeni ve cesidi var, benim de adetim de pihtili degil ve cocuk bile dogurdum ama var iste...tesste bile cikmio yapinca,gebelik ya da dogum tetikliyor benimkini. AMA NE YAP ET O SIGARAYI BIRAKK..erkegin bile sigara icmesi o kadar zararliysa anneninkini dusunemiyorum..sirf sigaradaki toksik maddeler bile neden olabilir dusuge. Lutfen kendi paranizla kendinizi ve yawrularinizi zehirlemeyin yaaa....

Dogru soyluyorsun :(
Pihtilasmanin bir suru etkeni ve cesidi var, benim de adetim de pihtili degil ve cocuk bile dogurdum ama var iste...tesste bile cikmio yapinca,gebelik ya da dogum tetikliyor benimkini. AMA NE YAP ET O SIGARAYI BIRAKK..erkegin bile sigara icmesi o kadar zararliysa anneninkini dusunemiyorum..sirf sigaradaki toksik maddeler bile neden olabilir dusuge. Lutfen kendi paranizla kendinizi ve yawrularinizi zehirlemeyin yaaa....

Back
X