Kan hapi

demir ve decavit yazdı.. demiri bir ara baktı kullanma dedi ama düşüktü içtiğim için yükseldi diyince iç zararı olmaz dedi.. belki sorunun yoktur ondan yazmamıştır

3 ay bitince decavit verdi . Vitamin ilaci drmir hapi sonraki atlarda. Elevit mi verdi ssna . Elevitte domuz jelatini var habetlerde cikmisti.
20nci hafta falan mi dedi senin dr un da bana o haftalarda bakariz bidaha dusme varsa kan degerlerinde o zaman veririm dedi.en son ilk tahlillerde bakilmisti iste 1 bucuk aylikken falan .evet ama kullanan da cok var bn takmadim o yuzden

Ben de sadece elevit kullanıyorum, doktorum içinde az miltarda demir olduğu için ayrı hapa ihtiyaç olmayacağını söylemişti.
Aynen bana da onu dedi yuzde 60 demir varmis bn yinede kizlarn fikrini almak istedim hatta vitaminlerime bakalim mi tekrar dedm smdi gerk yok zaten dengesiz cikae gbi bsey dedi 20.nci haftadan sonra bakariz dedi

20nci hafta falan mi dedi senin dr un da bana o haftalarda bakariz bidaha dusme varsa kan degerlerinde o zaman veririm dedi.en son ilk tahlillerde bakilmisti iste 1 bucuk aylikken falan .evet ama kullanan da cok var bn takmadim o yuzden
Ikinci gebeligim . Demir hapi 5 yada 6. Ayda basladi. Kan tahliline gore

Kızlar elevit dekavit kullanmayın diyorlar ben iki Dr dan duydum bide Doğum hastanesinde çalışan arkadaşım var bu ilaçlar mahkemeye verilmiş ve üretiminin durdurulmasına karar verilmiş. Ama hala çok varmış bedava veriliyor Zaten. İki gebeliğimde de kullanmadım . Geynoferron kan ilacı ve calsıum alıyorum sadece

Doktorun en iyisini bili
Yap
yaptrmiyordumda yaptrcam galiba dr oyle deynce .gerci dr da cok saglikli sonuc cikmaz dedi ama baktrmakta fayda var ya .vitaminler demir seker toxoloplasma baska nelere bakiliyordu
Saglik ocagina gitmek yasal bir zorunluluk. Yani gitmek zorundasin canim. Gebe oldugunu soyle onlar zaten proseduru biliyorlar. 8 haftada 1 cagiriyorlar. Tansiyon, kilo olcumu yapiyorlar. Ilerki haftalarda kalp atisini dinliyorlar. Kan tahlilini doktorun yaziyor zaten. Gebelige gore hangi degerler bakilmasi gerekiyorsa bakiyorlar.
Aşılarini yapiyorlar. 20 ve 24 haftalikken tetanoz asisi olman gerekiyor.
24 haftalikken seker yuklemesi yaptiracaksan saglik ocaginda yaptirabilirsin.
Ayrica ilaclarin bitince dakka basi hastaneye gitmene gerek yok. Saglik ocaginda doktor yaziyor.
Ben hastaneden cok saglik ocagina gitmisimdir. Tam bir rahatlik ve cok ilgileniyorlar.

Kızlar elevit dekavit kullanmayın diyorlar ben iki Dr dan duydum bide Doğum hastanesinde çalışan arkadaşım var bu ilaçlar mahkemeye verilmiş ve üretiminin durdurulmasına karar verilmiş. Ama hala çok varmış bedava veriliyor Zaten. İki gebeliğimde de kullanmadım . Geynoferron kan ilacı ve calsıum alıyorum sadece
Ben decavit ictigim zaman gece uyuyamiyorum. Gozumden uyku akiyor ama mumkun degil uyuyamiyorum. Ben kan hapi ve devit3 kullaniyorum.

Merhaba. Ben ilk 3 ay elevit kullandim ve omega 3. Cunku balik yiyemiyorum. 3 ayd
Kizlar doktoru sadece elevit yazan kan(demir) hapi ayrica yazmayan var mi??

Merhaba. Ben ilk 3 ay sadece elevit kullandim ve omega 3 hapi. Cunku balik yiyemiyorum. 3 aydan sonra eleviti kestik ve sadece gunde 2 kez demir hapi ile omega 3 aliyorum. Benim doktorum bu sekilde yonlendirdi.

Back
X