kan ilacı ferplex?

esraseyhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
471
0
96
Zonguldak
kızlar doktor bugün kan ilacımı değiştirdi..ferplex şurp verdi.ama gece yatarken mi içeyim sabah kalkınca mı karar veremedim....doktor sanırım gece yatmadan dedi.ama eczacı da sabah aç karnına dedi....kullanan var mı aranızda?

cnm bende hamileyken kullandım bunu. ama şuna çok dikkat et. sabah kahvaltıdan 1 saat önce iç. çünkü proteğin ile birlikte aldıgında inanılmaz kilo aldırıyo. ben birden şişmeye başladım doktorum bana dedik sen kahvaltıdan ne kadar önce alıyosun bunu. dedim kahvaltıya oturmadan içip öle kahvaltı yapıyorum. doktorum dedi sakın haaa kilon ondan fırladı senin diye ama çok geç olmuştu. kahvaltıdan 1 saat önce al cnm

doktorun onun için gece yatmadan demiştir. gece yatmadanda alabilirsin aslında. hee birde çok iştah açıyor benden demesi:D

rica ederimmm cnm. evet gece iç . ben çok kansız oldugum için sabah akşam içiyorudum düşün. ama bence en saglıklıısı gece yatmadan içmen en güzeliiiii.

bana da doktorum bugun verdi bu ilaci. Ama gyno ferro sanol da aklim kaldi. Hangisi daha iyi? :44:

Back
X