L liveyourdreams Üye Kayıtlı Üye Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 49 Emoji Skoru 54 Puanlar 8 Yaş 35 20 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi liveyourdreams #1 Merhaba kızlar benim bir sorum olucaktı kan ilacı olarak ferrozinc kullanan varmı acaba doktorum bu ilacı verdi fakat hamilelikte kullanımına ilişkin yeterli bilgi yok yazıyor prospektüsünde kullananlar varsa yazabilirmi lütfen
Merhaba kızlar benim bir sorum olucaktı kan ilacı olarak ferrozinc kullanan varmı acaba doktorum bu ilacı verdi fakat hamilelikte kullanımına ilişkin yeterli bilgi yok yazıyor prospektüsünde kullananlar varsa yazabilirmi lütfen
merve consume obey die Pro Üye Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 47.501 En iyi cevaplar 2 Emoji Skoru 191.295 Puanlar 598 Yaş 34 20 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi liveyourdreams #2 Doktor hamile olduğunu bilmiyor mu? Prospektüs hakkında bilgisi yok mudur doktorun sence?
L liveyourdreams Üye Kayıtlı Üye Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 49 Emoji Skoru 54 Puanlar 8 Yaş 35 20 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi liveyourdreams #3 Merve .!.: Doktor hamile olduğunu bilmiyor mu? Prospektüs hakkında bilgisi yok mudur doktorun sence? Genişletmek için tıkla... Tabiki de biliyo ama okuyunca sormak istedim kullanan var mı diye
Merve .!.: Doktor hamile olduğunu bilmiyor mu? Prospektüs hakkında bilgisi yok mudur doktorun sence? Genişletmek için tıkla... Tabiki de biliyo ama okuyunca sormak istedim kullanan var mı diye