Kan pıhtılaşası,kalte kireçlenme ve delik..

Htckbrysl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
1.728
2.627
83
Merhaba arkadaşlar. 20+5 günlük hamileyim. Bebeğimi görmeye gittik ve malesef kötü şeylerle karşılaştık:( Rabbim onu bizden iyi korur biliyorum ama yine de insanız:( Oğlumun kalbinde kireçlenme var:(ve delik.. Bunlar olabilir şeylermiş dua ediyorum ama ayrıntılı ultrasona girdiğimizde kanımda pıhtılaşma olduğunu ve yeterince oğluma kan gitmediiğini öğrendik. Aspiri verdi doktorum kanı sulandırmak için ama yine de tedirginim 1 ay sonra bakacak iğne gerekli mi diye ama çok mu geç olacak bilmiyorum doktora güvenmek istiyorum ama yine de...:(

mutlaka baska bır doktora daha gıtmelısın bence. 1 ay uzun bır sure. uzulmenı hıc ıstemem:)

mutlaka baska bır doktora daha gıtmelısın bence. 1 ay uzun bır sure. uzulmenı hıc ıstemem:)

Teşekkür ederim inşaAllah iyi olur oğlum:( doktor arıyorum ama halabenim gittiğim doktordan daha çok güvenebileceğim birini tavsiye etmediler arştırma hastanesine gideceği galiba

Allah sabır versin arkadaşım.. :( Kanda pıhtılaşma olduğunu nasıl anladılar acaba? Bunun anlaşılması çok olumlu birşey.. En azından önlemi alınır..
Benimde bir kaç sorunum oldu.. Rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun

Allah razı olsun. Herkese sağlıklı bir evlat versin.. Rutin kontrolde kalpte kitle gördü doktorum ayrıntılı ultrasona yönlendirdi orada delik ve pıhtılaşma oluğunuöğrendik:( Şükür ki erken oldu evet daha birkaç hafta önce gitmiştik bir problem gözükmüyordu. Kilosu boyu da ultrason haftası da normal o yüzden şükrediyorum zaten ilaca başladık ama iğnesi de varmış doktorum bir ay sonra bakcağız gerekli olup olmadığına dedi ama geç kalmaktan korkuyorum:(Rabbim hayırlısını versin..

Back
X