- 7 Kasım 2016
- 604
- 229
- 23
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileyken yapılmıyor dedi dr. Ben 24haftalık hamileyim canım ama çok korkuyorum nedense okuduklarımdan belkide etkileniyorumVücudumda morarma olmadı cnm bebegimi düşürdüğüm için yaptırdım bu testi kan pihtilasmasi hastası olduğum ortaya çıktı kaç ayliksin cnm hamileykende yapiliyo galiba bu test yaptırmak istiyosan doktorunla konuş bi tüp kan veriyorsun o kadar
Bende pıhtılaşma olsa şimdiye kadar belli olurmuyduVarisle alakası da yok cnm o ayrı bisey
Çok acı 3 düşük ne demek yaa bi kadın içinCanim bende bebegimin kalbi durunca yaptirdim test orda cikti devlet uc dusuk olmadan yapmiyormus ne kadar aci... bir tup kan sebebini ogrenmeme yetti benim.
Belirtisi olmuyor bunun cok ne yazikki.
Kesinlikle... ben bir de kontrolde ogrendim kalbinin durdugunu en ufak bir kanama vs olmadi. Simdi aklim cikiyor cuma gunu kontrolum var yine ayni seyi soylerse doktor diyeÇok acı 3 düşük ne demek yaa bi kadın için
24 hafta lık hamileyim canımBelirtisi olmuyo kızlar işte düşük yapıyo gebeliklerde kan vermeden de anlasilmaz gebe misin cnm konu sahib?
Allah korusun yaa Allah korktuğunuza ugratmasın inşallahKesinlikle... ben bir de kontrolde ogrendim kalbinin durdugunu en ufak bir kanama vs olmadi. Simdi aklim cikiyor cuma gunu kontrolum var yine ayni seyi soylerse doktor diye
Çok teşekkür ederim canım benim. Allah seninde yardımcın olsun inşallah gönlündekini versinBnmde 3 düşüğüm oldu biri 10 haftalikti 14. Haftada öğrendim karnimda bebegimin ölümü ile gezdigimi sonra da iki kere kimyasal gebelik geçirdim öyle düşük yaptım. Bu haftaya kadar gelmissin şükür cnm bişey olmaz allahın izni ile korkma dua et bol bol aklına böyle şeyler getirme
Canım benim yaa ilk çocukta çıkardı demi...kıs ben kendimi kaybettim iyice kuruntu yapıyom herşeye.. Benim bebiş henüz netleşmedi en son erkektiPıhtılaşma mutlaka farkedilirdi nerden çıkardın Allah seni iyi etsin :) hormonlar yapıyor bu düşünceleri at kafandan. Senin ilk gebeliklerinde çıkardı bu sorun. Senin bebiş erkek dimi son karar ne oldu :)))
Aynen genelde ilk gebelikleri sürekli düşük olanlarda farkediliyor zaten :) Şen'de sorun yoktur emin ol allahın izniyle :)) erkek o erkekCanım benim yaa ilk çocukta çıkardı demi...kıs ben kendimi kaybettim iyice kuruntu yapıyom herşeye.. Benim bebiş henüz netleşmedi en son erkekti
Aynen genelde ilk gebelikleri sürekli düşük olanlarda farkediliyor zaten :) Şen'de sorun yoktur emin ol allahın izniyle :)) erkek o erkekCanım benim yaa ilk çocukta çıkardı demi...kıs ben kendimi kaybettim iyice kuruntu yapıyom herşeye.. Benim bebiş henüz netleşmedi en son erkekti