Kan pıhtılaşma problemi olanlara bi sorum var

Nrmsnmz

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
604
229
23
43
Arkadaşlar bu aralar kafamda pıhtılaşma nasıl olur bendede varmıdır aceba ya varsa bebeğe bi anda bişey olursa diye korkular oluşmaya başladı. Siz pıhtılaşma olduğunu nasıl anladınız. Vücudunuzda morarma felan oluyomuydu. Birde varislerle pıhtılaşma birbiriyle ilgili mi

Vücudumda morarma olmadı cnm bebegimi düşürdüğüm için yaptırdım bu testi kan pihtilasmasi hastası olduğum ortaya çıktı kaç ayliksin cnm hamileykende yapiliyo galiba bu test yaptırmak istiyosan doktorunla konuş bi tüp kan veriyorsun o kadar

Hamileyken yapılmıyor dedi dr. Ben 24haftalık hamileyim canım ama çok korkuyorum nedense okuduklarımdan belkide etkileniyorum

Canim bende bebegimin kalbi durunca yaptirdim test orda cikti devlet uc dusuk olmadan yapmiyormus ne kadar aci... bir tup kan sebebini ogrenmeme yetti benim.

Belirtisi olmuyor bunun cok ne yazikki.

Canim bende bebegimin kalbi durunca yaptirdim test orda cikti devlet uc dusuk olmadan yapmiyormus ne kadar aci... bir tup kan sebebini ogrenmeme yetti benim.

Belirtisi olmuyor bunun cok ne yazikki.
Çok acı 3 düşük ne demek yaa bi kadın için

Belirtisi olmuyo kızlar işte düşük yapıyo gebeliklerde kan vermeden de anlasilmaz gebe misin cnm konu sahib?

Bnmde 3 düşüğüm oldu biri 10 haftalikti 14. Haftada öğrendim karnimda bebegimin ölümü ile gezdigimi sonra da iki kere kimyasal gebelik geçirdim öyle düşük yaptım. Bu haftaya kadar gelmissin şükür cnm bişey olmaz allahın izni ile korkma dua et bol bol aklına böyle şeyler getirme

Çok teşekkür ederim canım benim. Allah seninde yardımcın olsun inşallah gönlündekini versin

Pıhtılaşma mutlaka farkedilirdi nerden çıkardın Allah seni iyi etsin :) hormonlar yapıyor bu düşünceleri at kafandan. Senin ilk gebeliklerinde çıkardı bu sorun. Senin bebiş erkek dimi son karar ne oldu :)))

Pıhtılaşma mutlaka farkedilirdi nerden çıkardın Allah seni iyi etsin :) hormonlar yapıyor bu düşünceleri at kafandan. Senin ilk gebeliklerinde çıkardı bu sorun. Senin bebiş erkek dimi son karar ne oldu :)))
Canım benim yaa ilk çocukta çıkardı demi...kıs ben kendimi kaybettim iyice kuruntu yapıyom herşeye.. Benim bebiş henüz netleşmedi en son erkekti

Canım benim yaa ilk çocukta çıkardı demi...kıs ben kendimi kaybettim iyice kuruntu yapıyom herşeye.. Benim bebiş henüz netleşmedi en son erkekti
Aynen genelde ilk gebelikleri sürekli düşük olanlarda farkediliyor zaten :) Şen'de sorun yoktur emin ol allahın izniyle :)) erkek o erkek

Aynen genelde ilk gebelikleri sürekli düşük olanlarda farkediliyor zaten :) Şen'de sorun yoktur emin ol allahın izniyle :)) erkek o erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…